De ce nu se poate căsători Mihai Trăistariu. Ce traumă a avut artistul

De ce nu se poate căsători Mihai Trăistariu. Ce traumă a avut artistul
Din ce motive nu se poate căsători Mihai Trăistariu

Fără doar și poate este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cu toate acestea, cântărețul are o mare durere sufletească. Deși are o carieră frumoasă și mereu îl vedem zâmbind, se pare că pe plan sentimental, Mihai Trăistariu a avut dintotdeauna ghinion.

De ce nu se va căsători Mihai Trăistariu. Ce moment din viață l-a marcat

Cu ceva timp în urmă, celebrul artist a vorbit sincer despre momentul care l-a marcat pe plan sentimental. Era adolescent, iar mama a fost aceea care încerca să-l cupleze cu o fată. La acea vreme, după cum spune el, era un tânăr timid și avea alte priorități precum învățătura și dezvoltarea sa profesională.

”Am avut atâtea relații. Trei de trei ani, dar se tot rup. Eu cred că e ok doar în mintea mea, ceva e în minus, dar nu știu. Mama simțea nevoia să mă cupleze. Vedea că sunt timid. Eram cu cartea, voiam să iau la șapte facultăți. Până la 19 ani nu am avut nicio relație, tocilar.

Mama mi-a băgat o fată în cameră. Mi-a zis fata aia, mama ta vrea să ne căsătorim. Nu ne-am căsătorit, dar am avut o relație. Eu m-am și logodit odată. Logodna înseamnă aproape căsătorie. Trei ani am stat cu o fată, eram convins că o să ne căsătorim.”, povestea Mihai Trăistariu cu ceva timp în urmă.

Mihai Trăistariu este de părere că este perfect pentru o căsnicie

Artistul crede că este numai bun pentru căsătorie și susține că ar putea fi bun ca părinte. Cu toate acestea, Mihai Trăistariu este de părere că nu caută unde trebuie. Mai mult, se pare că domnișoarele care îi dau mesaje își doresc cu totul și cu totul altceva.

”Cred că părerea mea este prea bună despre mine, că sunt cuminte, civilizat, la locul meu, că aș putea fi tată bun. Eu nu mi-aș bate copiii, nevasta, i-aș crește. Am opt pisici și îi cresc ca pe niște copii. Cred că aș fi perfect pentru o căsnicie, dar nu am nimerit ce trebuie, caut greșit.

Eu sunt timid de fel, vreau să îmi dea și mie o fată o întâlnire, primesc poze deocheate. Nu mă cheamă la o cafea pentru relație, doar pentru partide și mă enervează. Eu nu pot să îmi fac o relație cu o astfel de fată. Cred că sunt perfect pentru o căsnicie.”, a mai adăugat artistul, potrivit Spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI