Cum arăta Mihai Trăistariu când avea doar doi ani. FOTO

Cum arăta Mihai Trăistariu când avea doar doi ani. FOTO
Foto cu Mihai Trăistariu când avea numai doi anișori.

Mihiă Trăistariu este un cântăreț român. S-a născut pe 16 decembrie 1976 la Piatra Neamț, România dar momentan locuiește îîn Constanța. A făcut parte din trupa Valahia. Face parte dintr-o familie în care părinții erau și ei artiști, mai exact tatăl său, pe nume Gheorghe Trăistariu, era pictor, iar mama acestuia, Natalia Trăistariu, de profesie medic, a cântat în tinerețe. Mihai mai are o soră și doi frați.

Foto cu Mihai Trăistariu când avea numai doi anișori

Făcând parte dintr-o familie de artiști, Mihai împreună cu cei trei frați ai săi, au studiat câte un instrument muzical. Așadar:

  • Mihai a studiat pianul
  • Sora sa Geanina a studiat vioara
  • Vasile a studiat tot pianul, la fel ca și Mihai
  • Constantin a studiat trompeta, muzicuța și chitara.

Pasiunea pentru muzică

Fiind pasionat de muzică, Mihai s-a apucat de studiat pianul la vârsta de 7 ani, având rezultate bune în acest domeniu. O altă zonă de interes a lui Mihai Trăistariu este legată de vocea cântăreței Mariah Carey care atinge 5 octave, acesta fiind fascinat de întinderea vocală a acesteia și dorind să îi calce pe urme. Asta l-a motivat cel mai tare să se apuce de studiat muzica.

A participat la numeroase concursuri naționade de interpretare muzicală câștigând nenumărate premii și trofee. Dintre cântăreții români acesta are cele mai multe performanțe la nivel internațional. Artistul a câștigat titlul de ”Cea mai bună voce di România” de trei ori de-a lungul carierei sale.

Ce a studiat Mihai Tăistariu

Începând cu vârsta de 12 ani Mihai a participat de 6 ori la olimpiada de matematică, ajungând până la faza națională. Mai târziu Mihai Tăistariu a absolvit Facultatea de Matematică, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, având specializarea matematică informatică.

O altă facultate pe care a absolvit-o artistul este cea de actorie din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Viața de artist ia adus numeroase beneficii

Mihai Trăistariu a devenit cunoscut cel mai tare când a participat la concursul Eurovision și a câștigat marele premiu interpretând piesa ”Tornero”.

A câștigat bani frumoși din muzică, dar celebrul cântăreț nu se bazează numai pe asta. El deține câteva afaceri personale:

  • un hotel în Năvodari, numit eMenTi
  • un studio de înregistrări ( eMenTi Studio )
  • Școală de Muzică – eMenTi STAR ACADEMY .
  •  site-ul dedicat tuturor festivalurilor din lume
  •  site-ului internațional de karaoke : KARAOKE GLOBAl

Printre pasiunile artistului

Are o asociație de protecție a animalelor ( eMenTi ZOO ), ce are în grijă peste 100 de câini maidanezi. Este pasionat de știință, intenționând să deschidă un Centru ce Cercetare.

Este îndrăgostit de mașinile sport schimbând câteva până în prezent.

Mihai Trăistariu când avea 2 ani și se afla în brațețe mamei.
Foto cu Mihai Trăistariu când avea numai doi anișori.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI