De ce nu s-a făcut Dani Oțil profesor. Ce l-a făcut să își schimbe dorința când era elev
Dani Oțil a dezvăluit în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani că, pe când era elev, el visa la o carieră în Învățământ. Acesta își dorea să devină profesor, să le predea elevilor, dorință care s-a menținut pe parcursul mai multor ani. Cu toate acestea, la un moment dat, el și-a schimbat opțiunea și nu a mai dorit să aibă o carieră didactică. Iată de ce!
De ce nu s-a făcut Dani Oțil profesor
Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a mărturisit în cadrul ediției de azi, faptul că i-ar fi plăcut să devină profesor. Deși nu știa exact ce materie ar vrea să predea, el se vedea totuși în postura de cadru didactic, în fața clasei. Până într-o zi, când un anumit moment l-a făcut să-și reconsidere opțiunea. Iată ce mărturisiri a făcut colegul lui Răzvan Simion.
„De mic mi-a plăcut să predau. Nu știam exact ce, eram bun la mai multe. Am avut o profesoara foarte buna pe plan profesional, dar era mereu încărcată emoțional, părea mereu suparată ca este iar la catedră.
Iar asta cântărea mult. M-am gândit atunci: oare așa voi ajunge să fiu si eu: bun din punct de vedere profesional, dar la fel de supărat? De asta nu m-am mai făcut profesor. Noi, elevii, credeam că suntem noi de vină pentru starea ei, dar acum mă gândesc că, de fapt, poate noi eram singurul lucru pozitiv din viata ei”, a mai dezvăluit Dani Oțil.
Ce studii are Dani Oțil
Dani Oțil a absolvit facultatea de Științe Economice la Timișoara cu o notă foarte bună. Însă Dani Oțil nu a activat în domeniul studiat, ci s-a îndreptat către radio, iar mai apoi către televiziune. Cu timpul, pe lângă salariul din televiziune, Dani Oțil mai obține venituri și din afacerea proprie, acesta deținând un restaurant în zona Parcului Herăstrău din București.
Restaurantul de lux al lui Dani Oțil este frecventat și de multe vedete, iar adesea s-a spus că prețurile practicate în local sunt extrem de piperate. De altfel, prețurile la restaurantul său au devenit rapid și subiect de bășcălie la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.
„Răzvan: Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!
-Prețul?
– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.
– Păi la prețurile astea!
Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil”!
Dani Oțil: Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost dialogul amuzant dintre Răzvan și Dani, într-o ediție trecută a emisiunii.