De ce nu s-a căsătorit încă Iulia Albu cu Mike. Cei doi se gândesc chiar să facă un copil: „Ne dorim, da” VIDEO EXCLUSIV

de: Andreea Archip
06 11. 2022

Iulia Albu trăiește de aproape 6 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Alexandru alias Mike, iubitul ei care lucrează în publicitate și marketing și care s-a întors în România, deși locuia la Londra, pentru a fi împreună. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro, vedeta Antena Stars a vorbit despre planurile pe care le are cu partenerul său de viață și despre faptul că se simte norocoasă pentru că Mikaela, fiica ei și a lui Mihai Albu, se înțelege bine cu Mike și chiar completează împreună pentru a-i face surprize. De ce nu s-a căsătorit încă Iulia Albu cu Mike.

Iulia Albu, o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike

Iulia Albu radiază de fericire, fiind una dintre femeile de carieră care reușesc cu brio să se ocupe de proiectele profesionale – televiziune și modă – dar să aibă și o viață de familie împlinită. După divorțul de Mihai Albu, Iulia și-a găsit fericirea alături de Mike, un bărbat care a renunțat la traiul din Londra pentru a fi aproape de ea și de fiica ei, Mikaela, din mariajul anterior. Știa că ar fi complicat să îi ceară Iuliei să se mute cu copilul în Anglia.

Între Mike și Mikaela s-a creat o legătură specială, nu o dată vedeta Antena Stars prinzându-se că uneltesc diverse planuri împreună și unele surprize puse la cale de ei au vizat-o direct.

„Da, fac asta de multe ori, atât separat, cât și împreună. E foarte plăcut faptul că între ei este o relație atât de frumoasă, este foarte rar să găsești o persoană care să iubească copilul partenerei de parcă ar fi al lui și din punctul ăsta de vedere am foarte mare noroc”, a declarat entuziasmată Iulia Albu pentru Playtech.ro.

Iulia Albu are în plan mărirea familiei

Prezentatoarea TV are o fată adolescentă, pe Mikaela, în vârstă de 13 ani. Este, însă, dornică să devină din nou mamă. Iulia susține că ea și Mike vor să devină părinți, iar Mikaela să mai aibă astfel un frățior sau o surioară.

„Ne dorim încă un copil, ne dorim să și adoptăm un copil, problema care ne ține momentan departe de aceste visuri este că nu trăim într-o perioadă foarte stabilă și oamenii ca noi se gândesc de multe ori înainte să facă un copil. Adevărul este că un copil este o responsabilitate foarte mare”, a precizat, pentru Playtech.ro, Iulia Albu.

De ce nu s-a căsătorit încă Iulia Albu cu Mike

Iulia Albu are un mariaj eșuat alături de creatorul de modă Mihai Albu. S-a finalizat cu un divorț și numeroase dispute între ei de-a lungul timpului. Vedeta nu a rămas cu sechele după despărțirea de fostul soț și ne-a vorbit despre posibilitatea de a se recăsători.

„Un divorț nu este frumos, nu este plăcut pentru nimeni. Dar nu poți acum să te gândești că toate căsniciile se vor termina cu un divorț. Cu siguranță, mi-aș dori să fiu căsătorită în momentul în care voi mai face un copil. Dar nu știu, mă grăbesc acum să-mi fac o rochie de mireasă? Nu, pentru că nu înseamnă atât de mult pentru mine.

A însemnat. La început, când era relația în primii doi ani, ar fi însemnat, dar atunci nu aveam timp. Acum că avem timp, parcă da. Noi suntem deja practic soț și soție. De aproape 6 ani suntem împreună. Ar trebui? Deja după 6 ani mai contează? Adică nu e ca și când ești deja căsătorit?”, a spus în exclusivitate pentru Playtech.ro Iulia Albu.

Citește și: EXCLUSIV Mihai Albu, noi probleme după cearta cu Iulia Albu. Ce a pățit, de fapt: ”Credeam că nu mai apuc anul ăsta”

Vedeta a precizat că atunci când va fi cazul, va face separat nunta, la fel se va întâmpla și cu botezul, nefiind pe principiul să facă un eveniment 2 în 1 pentru a reduce cheltuielile.

Video: Daniel Bălan