De ce nu poate Alex Velea să se însoare cu Antonia. Ce i-a dat planurile peste cap artistului

De ce nu poate Alex Velea să se însoare cu Antonia. Ce i-a dat planurile peste cap artistului
Alex Velea nu se poate însura cu Antonia

Pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap lui Alex Velea și Antoniei, care plănuiau anul acesta o nuntă restrânsă, dar ca în povești. Procesul din Italia mergea bine, iar instața urma să pronunțe în primăvara acestui an divorțul dintre Antonia și omul de afaceri Vincenzo Castellano, însă a venit pandemia.

Alex Velea nu se poate însura cu Antonia, deoarece nu a fost pronunțat divorțul frumoasei brunete de fostul său soț

Criza sanitară mondială a făcut prăpăd în Italia, iar autoritățile au decis să amâne toate procesele aflate pe rol, printre care și cel al Antoniei. Așadar, se pare că nici anul acesta Antonia nu va deveni doamna Velea, iar cei doi băieți ai lor, Dominik și Akim, în vârstă de 6, respectiv 4 ani, rămân tot nebotezați.

Copiii au fost înregistrați în certificatele de naștere pe numele lui Vincenzo, iar Alex a fost nevoit să își dea în judecată iubita și să ceară test de paternitate. În vara anului trecut, instanța a stabilit că el este tatăl băieților, astfel că a și reușit să îi recunoscă și în acte.

Alex Velea nu se poate însura cu Antonia
Alex Velea nu se poate însura cu Antonia

Doreau să facă o nuntă mică, dar ca în povești

Alex Velea a fost cel care a decis să-și boteze cei doi băieți în ziua în care își va uni destinele cu frumoasa lui Antonia, însă iată că au trecut deja 6 ani de nașterea primului lor copil, iar acest lucru încă nu s-a întâmplat. În plus, și dacă Alex Velea și Antonia făceau anul acesta nuntă, chiar dacă doreau una restrânsă, nu aveau parte de prea mulți invitați, tot din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

”Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI