17 mai 2021 | 11:40

De ce nu are Delia copii, de fapt. I-a spus Andrei cea mai mare frică a ei VIDEO

Monden
De ce nu are Delia copii, de fapt. I-a spus Andrei cea mai mare frică a ei VIDEO
Care este motivul pentru care Delia nu vrea copii? I-a spus totul Andrei Măruță

Delia i s-a destăinuit Andrei! Cunoscutele cântărețe au stat la taclale în podcastul recent de pe canalul de YouTube deținut de Cătălin Măruță, prilej potrivit pentru ca blondina să clarifice pentru totdeauna subiectul cel mai controversat care o are în prim-plan. De ce solista nu vrea copii?

Motivul pentru care Delia nu vrea copii

Delia este una din cele mai de succes artiste de la noi, iar notorietatea aduce după ea și părți negative precum întrebări repetitive din partea fanilor în privința unor subiecte sensibile.

Blondina nu vorbește deloc des despre viața sa personală, dar atunci când o face vine cu o clarificare a subiectului deja extrem de consumat de internauți – viitorii moștenitori.

Cei care o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare văd cât de bine se înțelege cu micuții surorii sale pe care i-a și botezat, dar și cât de bine i-ar sta în rolul de mămică. Așteptarea a luat sfârșit, iar în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, care de aceasta dată a fost dirijat de soție, Andra a întrebat-o pe vedetă despre copil.

Iată că juratul de la iUmor nu s-a ferit și a fost mai transparentă ca niciodată! Artista a mărturisit că nu se simte pregătită pentru acest rol pentru că are o mare teamă, cu toate că este conștientă că ar fi o mămică cool și care ar încerca să facă totul așa cum simte.

În opinia cântăreței, mediul în care trăim este unul nesigur pentru a-și aduce pe lume un copil. În timpul acesta, se topește după nepoții săi, dar pentru moment i-a mărturisit Andrei că vrea să-și mai dea puțin răgaz până să facă acest pas:

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani.”

„Cumva, mă văd genul de părinte…”

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”
Delia (Sursa: podcast YouTube Cătălin Măruță)

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro