De ce nu a fost invitată mama Laurei Stoica la spectacolul organizat în memoria cântăreței: ‘Nu e prima dată’ (exclusiv)

De ce nu a fost invitată mama Laurei Stoica la spectacolul organizat în memoria cântăreței: ‘Nu e prima dată’ (exclusiv)
De ce nu a fost invitată mama Laurei Stoica la spectacolul organizat în memoria cântăreței

Pe 10 octombrie, regretata artistă Laura Stoica împlinea 54 de ani. Mâine, începând cu ora 18.00, la Clubul Studenţilor din Târgovişte este are loc concertul „In memoriam Laura Stoica”, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița și de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Doar că Elena Stoica a spus că ea nu a primit vreo invitație și că nici nu ar fi prima dată când organizatorii nu o trec pe lista de spectatori.

De ce nu a fost invitată mama Laurei Stoica la spectacolul organizat în memoria cântăreței

Elena Stoica, mama artistei care s-a stins într-un accident de mașină, în 2006, a vorbit despre dorul de fiica ei și despre tristețea că nu la spectacolul de vineri nu va fi prezentă în sală.

La spectacolul „In memoriam Laura Stoica”, vor susține recitaluri Alexandra Uşurelu, Bobby Stoica, Julie Mayaya, trupele Zavera şi Distinto, iar accesul se face doar pe baza invitației, pe care însă Elena Stoica nu o are.

 ”Nu știu absolut nimic, cei de la Cultură nu ne anunță și pe noi, ei fac programul lor. Aud de la dumneavoastră despre acest eveniment, nu este pentru prima oară când pățesc așa ceva.

Ei fac spectacolul de câțiva ani, în numele ei, dar invitații nu au nicio legătură cu Laura. Nu e pentru prima dată, când nu am fost în sală. Nu se face așa ceva, nu vor să ne cheme. Am participat într-un an, mă anunțase cineva că va avea loc, m-am interesat la Cultură și cu greu mi-au făcut un loc în sală, acum vreo trei ani. Apoi, nu s-a mai ținut, a venit pandemia.

Acest spectacol se ține de șase ani. Atunci, l-au anunțat pe fiul meu, chiar în ziua desfășurării evenimentului, dar el era la mare, iar eu eram plecată de acasă, eram într-o stațiune”, a spus Elena Stoica pentru impact.ro. 

”Mă simt bine acum, Dumnezeu m-a întărit”

De precizat este că și Elena Stoica a ținut foarte mult să organizeze Festivalul ”Laura Stoica”, însă și cu acest eveniment au întâmpinat probleme, în ce privește locul desfășurării:

”Fiul meu, Alexandru, a vrut să facă Festivalul ”Laura Stoica” cu cei de la Cultură, desfășurat pe parcursul a două zile.

Însă, în prima zi, ni s-a pus la dispoziție o sală de liceu. În a doua seară a fost mai bine, într-o sală a Teatrului Bulandra. Dar, Alexandru a făcut festivalul, el s-a ocupat de juriu, de interpreți, de concurenți, a fost un spectacol extraordinar, au fost invitați artiști mari. A participat și Eugen Mihăescu, solistul trupei Krypton, care colaborase cu fiica mea, la piesa ”Cui îi pasă?”.  Spectatorii au plâns, și cei de pe scenă aveau lacrimi în ochi”, a mai spus mama Laurei Stoica, care de ziua regretatei sale fiice va merge la cimitir.

”Mă simt bine acum, Dumnezeu m-a întărit, ca să pot merge mai departe.

Laura este plecată, undeva, departe, de unde nu va mai veni niciodată. Dar e bine acolo, mă rog mereu pentru sufletul ei. Am doi băieți mari, pe Alex, care locuiește în București, și pe Sebastian, stabilit în Anglia, el are doi copii. De ziua Laurei, voi merge la cimitir, ca să aprind lumânări și să-i duc flori. Mi-e tare dor de ea”, a conchis aceasta.