De ce Marian Drăgulescu își vede copiii de 2 ori pe an. Larisa, fosta soție, a făcut dezvăluiri

De ce Marian Drăgulescu își vede copiii de 2 ori pe an. Larisa, fosta soție, a făcut dezvăluiri
Marian Dragulescu isi vede copiii foarte rar. Ce spune Larisa, fosta sotie

Marian Drăgulescu revine acasă de la Survivor România după ce a petrecut 3 luni în Jungla Dominicană. După eliminare, marele sportiv a spus că îi este dor de familie. Pe de altă parte, Larisa Drăgulescu, fosta soție a sportivului, cu care are doi copii, a spus că fostul soț îi vede pe aceștia foarte rar. De ce Marian Drăgulescu își vede copiii doar de 2 ori pe an, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce vrea să facă Marian Drăgulescu, proaspăt eliminat de la Survivor România, când ajunge în țară. Încearcă pentru a treia oară

După trei luni de emoții și de probe grele, Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România. Astfel, Marian Drăgulescu revine acasă. După eliminarea din show-ul de la PRO TV spunea că este dornic să își revadă familia.

Probabil că Marian Drăgulescu nu se referea și la copiii pe care îi are cu Larisa Drăgulescu, întrucât aceasta spune că îi vede foarte rar.

„Copiii sunt adolescenți și nu prea stau ei în fața televizorului. Marian și copiii se văd de cel mult două ori pe an, în vacanța de Crăciun și în vacanța de vară. Momentan, copiii au încă școală și mai durează până se vor vedea.

Nu avem încă planurile pentru vacanță, dar cel mai probabil vom merge pe undeva pe la mare cu toții, Marian, Simona, eu, fiica și fiul meu și actualul meu soț”, a declarat Larisa Drăgulescu, potrivit ego.ro.

Marian Drăgulescu, ginerică pentru a treia oară

Marian Drăgulescu este așteptat acasă de iubita lui, Simona, cu care fostul mare gimnast vrea să se căsătorească cât mai repede, aceasta fiind a treia lui căsătorie.

Acum are și banii necesari pentru o petrecere de pomină, pe măsura celebrității lui, fiind plătit cu mii de euro pentru efortul depus la show-ul de supraviețuire de la PRO TV.

„Eu l-am urmărit pe Marian la tv, atunci când mi-a permis timpul, și pot să spun că am avut emoții pentru el la fel ca pe vremurile când îl urmăream la gimnastică.

Simona este o fată deosebită și mă bucur mult pentru el că, în sfârșit, a găsit pe cineva potrivit. De-abia aștept să joc la nunta lui!”, a mai spus Larisa Drăgulescu, conform sursei citate mai sus.

Când a divorțat Marian de Larisa Drăgulescu. Cu cine a mai fost căsătorit marele sportiv

Larisa și Marian Drăgulescu au divorțat în anul 2009, după o căsnicie furtunoasă de trei ani. Însă, în ultima vreme, se pare că cei doi au făcut pace, de dragul celor doi copii ai lor, Beatrice și Richard.

După divorțul de Larisa, Marian s-a îndrăgostit de Corina, o femeie destul de iute la mânie și de care marele sportiv avea să divorțeze în 2019.