De ce i-a cerut mama lui Iancu Sterp să se întoarcă mai repede din Dubai. Ce trebuie să facă în țară EXCLUSIV

De ce i-a cerut mama lui Iancu Sterp să se întoarcă mai repede din Dubai. Ce trebuie să facă în țară EXCLUSIV
Geta Sterp se poate mândri cu copiii săi, două fete și doi băieți. Iancu Sterp a devenit, mai nou, un luptător de temut

Celebrul Iancu Sterp, ditamai luptătorul de MMA, i-a cerut mamei sale permisiunea de a mai întârzia în Dubai. Dar a făcut asta fiindcă muncile câmpului nu-i permit întârzieri, cum ar fi cositul fânului la o anumită dată. Din noua postură, a reușit câteva victorii răsunătoare în fața unor contracandidați-vedetă, precum Ricardo Filip și Ovidiu Neveu. Acum pare din ce în ce mai atras de ideea de a-și contrui o nouă carieră în domeniu.

Iancu Sterp, luptătorul de MMA

Iancu Sterp devine un luptător din ce în ce mai cunoscut și mai versat de MMA. Iancu pare din ce în ce mai atras de ideea de a-și contrui o nouă carieră în domeniu. Mama sa, Geta Sterp, a vorbit în exclusivitate pentru Impact.ro despre opțiunile de viitor ale fiului ei mai mic.

„Iancu e încă în Dubai. M-a sunat zilele trecute și m-a rugat să-l mai las acolo. Dupăp cel mai recent meci a zis că-și permite și el o mica vacanță! Poate suna ciudat ce spun, fiindcă Iancu e ditamai feciorul.

Dar tot el e și bărbatul din casă! Și acum e vremea cositului, la noi. Avem nevoie ca de aer de fân și lucernă pentru sutele de animale pe care le îngrijim”, a precizat Geta Sterp pentru Impact.ro.

Mai în glumă, mai în serios a admis că i-a dat permisiunea fiului ei să mai întârzie în Dubai, fiindcă deși vremea cositului s-a apropiat, mai sunt câteva zile până la finele lui mai și începutul lunii iunie, intervalul optim pentru această operațiune.

„Dacă fânul nu e cosit la vremea lui, atunci se culcă, cum spunem noi și nu mai e bun de dat la animale. Însă Iancu e vrednic și știu că va avea grijă de toate treburile gospodăriei!”, adaugă cea supranumită „Mama Geta”.

„Eu știu ce fel de bărbați am în casă!”

Femeia care a dat României doi băieți trecuți deja prin malaxorul televiziunii, Iancu Sterp la „Puterea Dragostei” și „Survivor”, și pe Culiță Sterp, la „Survivor”, spune că personal se așteaptă ca Iancu să-și facă o carieră din luptele în ring.

„Am impresia că a început să-i placă chestia asta cu pumnii. Să dai, dar și să iei pumni! E puternic, că doar știu cu ce fel de bărbați aveam de-a face în familie, tânăr și rezistent! Eu nu mă voi băga să-i dau sfaturi.

El va face așa cum crede el de cuviință. Pe de altă parte, poate că a da și a primi pumni e mai simplu decât să ieși la coasă și să ai grija animalelor”, mai spune Geta Sterp.

Pe de altă parte, mama tânărului luptător susține că fiul său i-a comunicat deja că în agenda sa au intrat alte cel puțin două noi partide.

„Nu știu când vor avea ele loc și unde, parcă la București, dar Iancu al meu a început să aibă căutare. Nu am emoții pentru el, fiindcă, repet, știu ce am în casă.

Chiar dacă nu sunt foarte împăcată cu viitorul său, mă gândesc însă mai mult la vremea în care copiii mei vor pleca în cele din urmă din casa părintească. Fiindcă și Iancu, și Geta, sora lui, au o vârstă.

Amândoi vor pleca la casa lor. E în firea lucrurilor! Abia atunci va fi greu, cu adevărat!”, crede Geta Sterp.

Geta Sterp mai spune că ține încă în frâu treburile gospodărești, acolo unde trebuie să aibă și grija numeroaselor animale pe care familia sa le deține. „Avem peste 1.000 de oi împărțite în două stâne, dar și alte animale. Într-un fel mă simt mai în siguranță cînd Iancu al meu e acasă!”.