Singura interdicție primită de Iancu Sterp în cușca MMA. Mama Geta a spus ce nu are voie să facă EXCLUSIV

Singura interdicție primită de Iancu Sterp în cușca MMA. Mama Geta a spus ce nu are voie să facă EXCLUSIV
Cu cine nu are voie Iancu Sterp să se bată

Geta, mama fraților Culiță și Iancu Sterp, e cunoscută după ce băieții au participat la ediții consecutive ale emisiunii Survivor, când era difuzată la Kanal D. Aceasta spune că nu e deloc îngrijorată pentru soarta mezinului familiei care va intra în ring, în curând. „Mama Geta” a precizat în exclusivitate pentru Impact.ro că alegerea sporturilor de contact de către Iancu nu a surprins-o în totalitate.

Iancu Sterp, mai puternic decât fratele său?

Iancu, fratele cu 6 ani mai tânăr decât Culiță Sterp, s-a apucat din vara trecută de sporturi de contact practicate în stilul brazilian jiu-jitsu. Mama Geta ne-a mărturisit că acesta se antrenează zi de zi pentru contractul din Dubai.

„Știe el bine ce face. Nu știu dacă s-a consultat cu fratele său, dar acum a decis să facă o treabă și o va duce până la capăt. Iancu, nu că e neapărat băiatul meu, dar e băiat de la munte. Și e luptător de mic!

Când erau copii, Culiță îl cam aranja de fiecare dată pe fratele său că, de!, așa sunt ăștia mici, îi mai apucă joaca. Dar în ultima vreme aș spune că Iancu a recuperat. Astăzi Iancu mi se pare mai puternic ca frate-său!”, a declarat „Mama Geta” în exclusivitate pentru Impact.ro.

Iancu Sterp se antrenează zilnic

Ea spune că Iancu, fratele lui Culiță Sterp, duce o viață de sportiv de când a acceptat marea provocare.

„Se pregătește atent de când a acceptat să se bată în cușca aia, cum îi spune el. Are program de sportiv pe care îl respectă aproape cu sfințenie. Doarme, merge la sală, la antrenament, e atent la ce mănâncă. Se antrenează aproape în fiecare zi pentru contractul din Dubai, din luna mai!”, adaugă Geta Sterp.

Una peste alta, pentru capul familiei totul e clar din această perspectivă.

„Nu-mi fac griji pentru el. Iancu nu e doar băiat de la munte, ci are și un nume de luptător. Nu o să mă facă de râs, veți vedea. Sigur, în sportul ăsta o să și încaseze, fiindcă altfel nu se poate. Dar eu merg tot pe mâna lui!”, declară ea optimistă.

Cu cine nu are voie să se bată Iancu Sterp în cușca MMA

„Mama Geta” a precizat că doar împotriva unui singur lucru se va opune, atunci când va fi vorba despre cariera sportivă a mezinului familiei.

„Dacă o să-i treacă prin cap să intre în ring cu frate-său, atunci nu-i las! Nu cred totuși că se gândesc nici ei la așa ceva. Cu atât mai mult eu, mama lor!”.

Iancu Sterp a obținut, la finele lunii august, o victorie categorică în sporturile de contact tip MMA, categoria de până la 90 de kilograme. Acesta l-a învins prin KO pe Ricardo Filip, un fost coleg de-ai săi de platou de la emisiunea „Puterea dragostei”.

Acest lucru i-a dat foarte mare încredere și a decis să mai intre în ring cel puțin de două ori, la amatori. Totul pentru a-și testa calitățile în cazul în care ar dori să facă din acest sport o carieră profesionistă pentru anii următori.

Iancu Sterp intră în cușcă la Dubai

Următoarea confruntare e programată pe 10 mai, în Dubai, acolo unde vor mai urca în ring alte nume sonore ale showbizului autohton. Și anume Giani Kiriță, fost fotbalist de performanță, și Kamara, cunoscut solist muzical.

Iancu Sterp a povestit celor apropiați că nu toată familia i-a înțeles la început pasiunea pentru sporturile de contact. Singura excepție a fost, desigur, fratele său cel mare, Culiță, care l-a încurajat în mod constant.