Umilință totală pentru Ludovic Orban, din partea lui Rareș Bogdan: „I s-a umflat capul și a pierdut ca papagalul”

Rareș Bogdan, atac dur la adresa lui Orban Sursă foto: REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, rupe tăcerea cu privire la relațiile pe care le are cu fostul premier. Acesta îl acuză că, după experiența la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, eșuând pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL.

“Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor”

Invitat la emisiunea “Interviurile lui Cristoiu”, de la Aleph News, Rareș Bogdan s-a dezlănțuit împotriva colegului său de partid, Ludovic Orban. Prim-vicepreședintele PNL regretă că Orban nu și-a dat demisia din fruntea partidului, fiind răspunzător pentru toate pierderile avute până acum. În plus, Rareș Bogdan insist ca Ludovic Orban să plece de la conducerea PNL, punându-și speranțele că va fi un bun președinte al Camerei Deputaților și doar atât.

Rareș Bogdan s-a declarat un susținător al Guvernului Cîțu, insistând asupra faptului că doar un partid unit și puternic poate să răzbată asupra greutăților.

“Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem deimisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor.

El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid.

Sper să nu facem vreo greșeală precum cele pe care le au făcut Ion Diaconescu, Radu Vasile, Mircea Ionescu Quintus, în CDR. Nu am vrut să ies public pe anumite decizii care nu mi-au convenit.

Cred că am tăcut prea mult. Acum singurul lucru cu care trebuie să fiu atent este să sprijinim Guvernul Cîțu (…) Partidul are nevoie de o reformă totală. Partidul este mai puternic cu cât este mai unit, cu atât este mai puternic și toată lumea are loc aici.

Cred că Ludovic Orban va fi un foarte bun președinte al Camerei Deputaților, dar nu cred că trebuie să fie și președinte al PNL. Cred că a eșuat în această calitate”, a transmis Rareș Bogdan la Aleph News.

“I s-a umflat capul”

Rareș Bogdan a povestit că după experiența la Palatul Victoria, toți foștii premieri trăiesc cu impresia că în jurul lor se învârte Pământul, astfel că nu mai pot reveni în punctul în care au fost odată.

Prim-vicepreședintele PNL a povestit despre cearta aprinsă pe care a avut- cu Ludovic Orban atunci când PNL a pierdut alegerile parlamentare.

„Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL după eșecul de la alegeri. Ultima discuție bărbătească cu Orban am avut-o la Vila Lac 1, când ne-am certat cumplit. Partidul fierbea. A pierdut ca papagalul toate ministerele importante. Pe mine nu m-a invitat PNL să candidez la alegerile parlamentare.

Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap.

Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, a mai declarat Rareş Bogdan în emisiunea moderată de Ion Cristoiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI