18 ian. 2021 | 08:19

Umilință totală pentru Ludovic Orban, din partea lui Rareș Bogdan: „I s-a umflat capul și a pierdut ca papagalul”

Politică
Umilință totală pentru Ludovic Orban, din partea lui Rareș Bogdan:
Rareș Bogdan, atac dur la adresa lui Orban Sursă foto: REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, rupe tăcerea cu privire la relațiile pe care le are cu fostul premier. Acesta îl acuză că, după experiența la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, eșuând pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL.

“Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor”

Invitat la emisiunea “Interviurile lui Cristoiu”, de la Aleph News, Rareș Bogdan s-a dezlănțuit împotriva colegului său de partid, Ludovic Orban. Prim-vicepreședintele PNL regretă că Orban nu și-a dat demisia din fruntea partidului, fiind răspunzător pentru toate pierderile avute până acum. În plus, Rareș Bogdan insist ca Ludovic Orban să plece de la conducerea PNL, punându-și speranțele că va fi un bun președinte al Camerei Deputaților și doar atât.

Rareș Bogdan s-a declarat un susținător al Guvernului Cîțu, insistând asupra faptului că doar un partid unit și puternic poate să răzbată asupra greutăților.

“Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem deimisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor.

El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid.

Sper să nu facem vreo greșeală precum cele pe care le au făcut Ion Diaconescu, Radu Vasile, Mircea Ionescu Quintus, în CDR. Nu am vrut să ies public pe anumite decizii care nu mi-au convenit.

Cred că am tăcut prea mult. Acum singurul lucru cu care trebuie să fiu atent este să sprijinim Guvernul Cîțu (…) Partidul are nevoie de o reformă totală. Partidul este mai puternic cu cât este mai unit, cu atât este mai puternic și toată lumea are loc aici.

Cred că Ludovic Orban va fi un foarte bun președinte al Camerei Deputaților, dar nu cred că trebuie să fie și președinte al PNL. Cred că a eșuat în această calitate”, a transmis Rareș Bogdan la Aleph News.

“I s-a umflat capul”

Rareș Bogdan a povestit că după experiența la Palatul Victoria, toți foștii premieri trăiesc cu impresia că în jurul lor se învârte Pământul, astfel că nu mai pot reveni în punctul în care au fost odată.

Prim-vicepreședintele PNL a povestit despre cearta aprinsă pe care a avut- cu Ludovic Orban atunci când PNL a pierdut alegerile parlamentare.

„Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL după eșecul de la alegeri. Ultima discuție bărbătească cu Orban am avut-o la Vila Lac 1, când ne-am certat cumplit. Partidul fierbea. A pierdut ca papagalul toate ministerele importante. Pe mine nu m-a invitat PNL să candidez la alegerile parlamentare.

Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap.

Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, a mai declarat Rareş Bogdan în emisiunea moderată de Ion Cristoiu.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Castelul din România care i-a sedus pe americani. Turiștii se înghesuie în acest loc
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: "Avem un mecanism clar stipulat în lege"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro