De ce George Burcea a refuzat, de fapt, să participe la ziua fiicei lui. Replica dată de Aurelian Temișan

De ce George Burcea a refuzat, de fapt, să participe la ziua fiicei lui. Replica dată de Aurelian Temișan
De ce George Burcea a refuzat să participe la ziua fiice sale? Replica lui Aurelian Temișan

Andreea Bălan și George Burcea au decis de curând să-și spună adio. Din păcate, evenimentele mai puțin plăcute încă își fac apariția. Dacă fanii credeau că faptul că merg pe drumuri separate va liniști apele, nu este așa. De ce actorul nu a apărut la ziua de naștere a fiicei cele mici? Ce a spus Aurelian Temișan despre cele petrecute?

Motivul pentru care Burcea nu a participat la ziua fiicei sale

Andreea Bălan și-a chemat prietenii apropiați și nașii de cununie și a serbat-o pe micuța Clara. Aniversarea fetiței de doar un an a fost marcată de cântăreață în aceast final de săptămână. Din păcate, tatăl ei nu a fost prezent. Petrecerea nu l-a avut, însă, invitat și pe Burcea. Cu toate că cei doi pe care i-au cununat au ales să-și spună adio la doar câteva luni de la nuntă, Aurelian și Monica au continuat să-și facă datoria de păriți spirituali.

Distrația a avut loc acasă la celebrul jurat de la Te cunosc de Undeva. Nașii s-au bucurat să-i rupă turta micuței și i-au dorit toate cele bune. Se pare că George i-au fi impus o condiție Andreei, arată impact.ro. Acesta a spus familiei că dorește să se ferească de toate aparițiile publice, dat fiind situația sa din ultima vreme. După cele auzite, Temișan a postat un mesaj subtil în care atrăgea atenția asupra lipsei tatălui micuței Clara chiar de la ziua sa de naștere.

Motivul pentru care George Burcea nu și-a făcut apariția la ziua fiicei sale. Replica lui Aurelian Temișan după eveniment
Motivul pentru care George Burcea nu și-a făcut apariția la ziua fiicei sale. Replica lui Aurelian Temișan după eveniment

Aurelian Temișan, mesaj cu subînțeles în online

“Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nașele Dora și Monica. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire”, a fost mesajul scris de Aurelian Temișan, în descrierea unor poze de la eveniment.