De ce britanicii nu o văd cu ochi buni pe Meghan Markle. ”Au făcut o serie de greșeli”

De ce britanicii nu o văd cu ochi buni pe Meghan Markle. ”Au făcut o serie de greșeli”
De ce britanicii nu o văd cu ochi buni pe Meghan Markle

De când Meghan Markle a intrat în viața nepotului preferat al Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Harry nu mai are liniște, soția sa încălcând deseori conduita impusă de ”eticheta regală”. De ce britanicii nu o văd cu ochi buni pe ducesa de Sussex?

De ce britanicii nu o văd cu ochi buni pe Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți în urmă cu trei luni, dar pare că încă întâmpină dificultăți când vine vorba despre gestionarea situațiilor sociale. Cei doi încearcă să atingă un echilibru între îndatoririle regale, păstrarea imaginii publice cât mai bună și rolul de părinți.

De ce britanicii nu o văd cu ochi buni pe Meghan Markle. ”Au făcut o serie de greșeli.”
De când cei doi au devenit părinți, acum trei luni, pare că încă întâmpină dificultăți când vine vorba despre gestionarea situațiilor sociale

În ultima vreme, cuplul regal a fost ținta criticilor din cauza unor decizii mai puțin inspirate pe care le-au luat, motiv pentru care atrag și compararea lor cu celălalt cuplu regal format din Kate Middleton și prințul William. Prințul Harry și Meghan Markle nu mai sunt priviți cu candoare de numeroși britanici după ce au comis o serie de erori.

”Au făcut o serie de greșeli”

Mai exact, cei doi au zburat cu avionul privat de patru ori în 11 zile, după ce au prezentat interes față de protejarea mediului, gest catalogat de lume drept ipocrit. Pe de altă parte, ducii de Cambridge preferă să circule cu avioane de linie, alături de cei trei copii ai lor, lucru pentru care sunt apreciați de britanici, deoarece fratele mai mare al lui Harry nu profită de titlul pe care îl poartă. Cu mai multe detalii legate de atitudinea și pierderea celor doi a venit Angela Levin, expert în eticheta regală.

De ce britanicii nu o văd cu ochi buni pe Meghan Markle. ”Au făcut o serie de greșeli.”
Spre deosebire de de Cambridge, Meghan și Harry se plimbă numai cu avionul privat

„Meghan Markle şi prinţul Harry trebuie să decidă dacă îşi doresc o viaţă precum cea a celebrităţilor sau una specifică unui memebri a Casei Regale. În ciuda faptului că relaţia lor este una foarte sudată, imaginea pe care vor să o prezintă publicului este una extrem de neclară, membrii ai Casei Regale, aflaţi în serviciul publicului sau călători celebri în jurul lumii?

Ce sunt? Eu una nu mi-o pot imagina pe Meghan fiind retrasă, are o multitidine de proiecte şi de idei, iar Harry a renunţat de mult la figura de petrecăreţ. Ei doi sunt ambiţioşi, nişte filantropi ambiţioşi care se folosesc de poziţia privilegiată pe care o au pentru a face o schimbare fără a părea că abuzează de beneficiile de care se bucură”, a spus experta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI