De ce boală suferea soțul Mariei Cârneci. Romulus Petrescu s-a chinuit mult, în ultimele luni din viață

De ce boală suferea soțul Mariei Cârneci. Romulus Petrescu s-a chinuit mult, în ultimele luni din viață
Soțul Mariei Cârneci a încetat din viață. De ce boală ar fi suferit?

Maria Cârneci este cunoscută drept una dintre cele mai amuzante și pozitive vedete de la noi. Din nefericire, moartea soțului său i-a smuls zâmbetul de pe buze. Aceasta este îngenuncheată de durere. De ce boală ar fi suferit marea sa iubire?

Soțul Mariei Cârneci s-a chinuit extrem de mult în ultimele luni de viață

Maria Cârneci trece printr-o perioadă neagră. Cunoscuta cântăreață de muzică populară și-a văzut soțul chinuindu-se enorm în ultimele luni de viață. Romulus Petrescu s-a stins din viață pe data de 25 noiembrie, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Cu toate că a urmat tratementele medicilor și a și suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva luni, soarta a decis altceva pentru acesta.

Se pare că în urma operației au apărut mai multe complicații, iar ieri a pierdut lupta cu viața, lăsând un gol imens în inima femeii pe care a iubit-o. Artista vorbea mereu cu drag de familie și se considera extrem de norocoasă pentru bărbatul cu care a fost căsătorită mai bine de trei decenii. Soțul său, care pare să fi avut cancer, va rămâne mereu în sufletul ei drept cel mai bun om pe care l-a întâlnit.

 Ce boală a avut soțul Mariei Cârneci?
Ce boală a avut soțul Mariei Cârneci?

„Poate că soțul meu m-a înșelat, însă niciodată nu mi-am dat seama”

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus azi, 26 noiembrie, la orele 11:30, la capela cimitirului din Pipera. Conform spynews.ro, familia cântăreței trece printr-un adevărat moment de cumpănă.

„Cu soțul meu sunt împreună de 34 de ani. Poate că soțul meu m-a înșelat, însă niciodată nu mi-am dat seama. Acum sunt leșinată după nepoțica mea Rose Mari. Și mereu mă dedic. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau așa pe ascuns și mă dă de gol”
Maria Cârneci