De ce boală suferă mama Oanei Roman. Diagnosticul crunt primit din partea medicilor

De ce boală suferă mama Oanei Roman. Diagnosticul crunt primit din partea medicilor
Mioara Roman este internată de mai bine de 10 zile la Spitalul Colentina

La începutul lunii mai, mai exact pe data de 4 mai, mama Oanei Roman era internată de urgență în spital. Ajunsă la vârsta de 82 de ani, Mioara Roman are anumite complicații, când vine vorba de starea sa de sănătate. Fosta soție a premierului Petre Roman este și astăzi internată la Spitalul Colentina, unde medicii i-ar fi pus deja și un diagnostic. Surse apropiate spun că de fapt este o infecție care ar fi recidivat.

Mioara Roman ajuns de urgență la spital, la începutul lunii mai

Soția fostului premier Petre Roman, și mama Oanei Roman, a ajuns de urgență la Spitalul Colentina. Internarea, așa cum anunța chiar fiica acesteia, se întâmpla pe 4 mai. De atunci Mioara Roman se află sub supravegherea medicilor, iar starea sa de sănătate a fost ținută sub observație permanentă și datorită vârstei și a altor comorbidități.

„Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina. Cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul.

O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, scria pe 4 mai Oana Roman pe contul său de Instagram.

Mama Oanei Roman diagnosticată cu o infecție urinară

Internată de mai bine de 10 zile la Spitalul Colentina, medicii i-au pus, în cele din urmă, și un diagnostic Mioarei Roman. Ulterior a fost mutată la un centru privat de tratament. Conform Oanei Roman, spune Click.ro, i-a fi recidivat o infecție. Este vorba de o infecție urinară pe care ar mai fi avut-o și în trecut.

„Mama e bine acum! Am externat-o de la Colentina și am dus-o înapoi la centru de tratament. E bine acolo pentru ea. I s-a reactivat infecția la rinichi și acum medicii au pus-o pe tratament intensiv.

Merge binișor, sperăm să nu mai fie probleme. Asta e, e vârsta , plus că ea are mai multe boli asociate, care se tot reactivează pe rând”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Fosta soție a premierului Petre Roman, în ultimii ani a avut parte de mai multe complicații de sănătate, suferind și o operație de colicist. Având în vedere și vârsta înaintată, problemele de sănătate, din păcate, sunt din ce în ce mai dese.