De ce au divorțat, de fapt, Alin Oprea și soția sa. Răsturnare de situație. Ce s-a întâmplat

de: Emanuela Pană
21 08. 2020

Ies la iveală noi detalii despre ruptura dintre Larisa și Alin Oprea de la Talisman. Pare a fi mai degrabă o lovitură de teatru în cel mai recent și surprinzător divorț din showbiz-ul românesc. Surse din anturajul cântărețului spun că fosta parteneră a lui Oprea ar fi impus un regim „dictatorial“ în familie, motiv pentru care cei doi s-ar fi îndepărtat. Mai multe detalii, în acest articol.

Soția lui Alin Oprea, acuzată că de la ea ar fi plecat totul

Prieteni ai „Talismanului“ Alin Oprea scot la lumină detalii uluitoare despre motivul pentru care acesta ar fi divorțat de soția lui, Larisa. Aceștia susțin că vinovată pentru ruptură ar fi, de fapt, femeia, care ar fi avut o „atitudine de dictator“ în casă. Mai mult, Larisa i-ar fi impus, de-a lungul timpului, numeroase lucruri lui Oprea. Astfel, divorțul dintre cei doi a devenit inevitabil, potrivit surselor.

„Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea si familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România“, au declarat surse din anturajul lui Oprea, potrivit cancan.ro.

Ce spune, însă, Larisa, soția trădată

Tristă și afectată de ultimul eveniment din viața ei – divorțul -, femeia suferă cu atât mai mult cu cât nu-i poate scuti de necaz pe cei doi copii ai ei: Melisa (17 ani) și Adrian (21 ani), care sunt triști pentru că familia li s-a destrămat. Cei trei locuiesc în Londra și au venit special în România pentru divorț.

Larisa și Alin Oprea s-au căsătorit în anul 1999

„Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…“, a spus fosta parteneră a cântărețului.

Acum, Larisa a rămas împreună cu copiii în imobilul pe care obișnuiau să-l numească „acasă“, iar Alin cu femeia care i-a distrus căsnicia.