De ce ar trebui să acoperi ziua ecranul televizorului din dormitor. Mulți români fac această greșeală imensă

De ce ar trebui să acoperi ziua ecranul televizorului din dormitor. Mulți români fac această greșeală imensă
Acoperă ecranul televizorului din dormitor. Află motivul pentru care este recomandat să urmezi această tehnică, potrivit Feng Shui.

Cu toții știm că tehnologia vine la pachet cu lucruri pozitive, dar și cu aspecte negative. Într-o lume a miilor de posibilități, putem achiziționa oricând dispozitive electronice de pe internet. Acestea ne pot ajuta să găsim informații rapid, să transmitem mesaje instantaneu sau să trimitem e-mailuri persoanelor aflate la mii de kilometri distanță de noi. Dar acest lucru are, ca de obicei, un preț scump. Este și cazul televizorului. Acoperă ecranul televizorului din dormitor întotdeauna, dacă vrei să fii sănătos. Află în rândurile următoare cum te afectează acesta.

Efectele nocive ale TV-ului, potrivit Feng Shui

Dispozitivele de ultimă generație au, de regulă, o energie foarte negativă, potrivit principiilor filosofiei Feng Shui. Cu cât petrecem mai mult timp în prezența echipamentelor tehnologice, a instrumentelor de ultimă generație, cu atât mai mult energia noastră va avea parte de tulburări.

Cu timpul, vom simți că am intrat într-o lume a izolării, a indiferenței și ne vom trezi în mijlocul unui dezechilibru total. Astfel, se ridică întrebarea: cum putem contracara efectele nocive ale dispozitivelor tehnologice, în așa fel încât să ne bucurăm de echilibru în viața noastră?

Un televizor, fiindcă despre acesta vom vorbi astăzi, poate reprezenta o mare oportunitate de a prelua informații care să ne ajute și care să ne fie benefice. Însă, potrivit filosofiei Feng Shui, televizorul nu poate fi așezat în orice loc din casă. Există un loc în care nu trebuie să așezi televizorul niciodată, fiindcă va atrage numei ghinioane.

Nu așeza televizorul niciodată în fața patului din dormitor. Acest aspect va conduce la conturarea unui dezechilibru major între tehnologie și starea ta emoțională. Dacă, totuși, nu ai un alt loc liber în casă în care să îl pui, poți foarte bine să îl acoperi atunci când nu te uiți la știri.

Acoperă ecranul televizorului din dormitor

În teoria celor cinci elemente Feng Shui, televizorul este reprezentat de foc. Atunci când televizorul este pornit, el generează o energie care luminează camera. Când există un așa-zis exces de foc, avem tendința de a ne irita și de a ne pierde cumpătul. În mod special, acest lucru se întâmplă dacă elementul foc joacă un rol important în activitatea noastră cotidiană.

Este mai bine să așezăm televizorul într-un loc bine ventilat, pentru a disipa energia focului. Însă dincolo de acest lucru, ne putem proteja de energiile negative ale televizorului și recurgând la o altă metodă foarte simplă. Atunci când nu urmărim știrile sau diverse emisiuni de la TV, este recomandat să acoperim dispozitivul cu un cearșaf.

În acest fel, putem echilibra și focul, element al Feng Shui, în camera noastră. Un alt secret pentru a scăpa de energiile negative produse de TV este să apelăm la apă. Este un truc pentru televizor pe care toți românii trebuie să-l știe. Televizorul, reprezentând focul în Feng Shui, poate fi „contracarat” cu elementul apă.

Specialiștii Feng Shui recomandă ca în camera în care se află televizorul să punem teblouri cu magini ale unui ghețar, ale oceanului, ale cascadelor sau ale apei sub orice formă. În acest fel, vom dubla echilibrul din viața noastră.