De ce ar fi murit, de fapt, Regina Elisabeta a II-a. Totul s-ar fi întâmplat cu doar câteva zile înainte de deces

De ce ar fi murit, de fapt, Regina Elisabeta a II-a. Totul s-ar fi întâmplat cu doar câteva zile înainte de deces
Regina Elisabeta a II-a , cu două zile înainte de deces

Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată cu doar două zile înainte de a muri. Pozele i-au determinat pe mulți să se întrebe ce s-a întâmplat în urma întâlnirii cu noul prim-ministru britanic, Liz Truss. Cauza oficială a morții reginei nu a fost făcută publică. Cu toate astea, sunt deja voci care se întreabă de ce ar fi murit, de fapt, Regina Elisabeta a II-a. Conform unor dezvăluiri recente, totul s-ar fi întâmplat cu doar câteva zile înainte de deces.

Un medic dezvăluie de ce ar fi murit, de fapt, Regina Elisabeta a II-a

În cadrul emisiunii Weekend Sunrise, au apărut declarațiile medicului de familie Ginni Mansberg. Conform acestuia, în medie, o persoană din Marea Britanie moare la 82 de ani, așa că este „uimitor” că regina a ajuns la 96 de ani.

„Principalul ucigaș al femeilor este demența. Ei bine, este clar că ea nu a avut așa ceva.

Bolile de inimă și accidentul vascular cerebral sunt următoarele două.

Ar fi putut avea un accident vascular cerebral, ar fi putut avea un atac de cord.”, a declarat medicul, conform Sunrise.

Mansberg a spus că, din câte se pare, regina nu a suferit mult timp. unul din motive ar fi participarea acesteia la întâlniri la nivel înalt în zilele care au precedat moartea sa.

În ultimul său an, deteriorarea reginei a fost evidentă. A suferit mai multe probleme de sănătate, inclusiv o entorsă la spate și contractarea COVID-19.

„Pierdea din greutate, mergea cu un baston. Să ai toate mărgelele, să poți să îți îndeplinești sarcinile de serviciu… uimitor!

Pe măsură ce îmbătrânești, ești mai fragil, nu mai ai la fel de multă forță musculară, nu mai ai la fel de multă energie…

Să faci genul de sarcini pe care trebuia să le îndeplinească ea ar fi fost solicitant.”, a declarat Mansberg, menționând că Suverana de 96 de ani nu a optat niciodată pentru un cadru de mers sau un scaun cu rotile.

Un fost angajat spune că totul s-ar fi întâmplat cu doar câteva zile înainte de deces

În afară de declarațiile medicului, care a făcut doar câteva supoziții, au apărut alte declarații. Cele mai recente au fost făcute de un fost apropiat al reginei.

Conform publicației iberice Antenna 3, Charles Elwell, un căpitan în retragere al Gărzii Regale britanice, ar fi făcut noi dezvăluiri despre posibilele cauze ale decesului reginei.

Fostul ofițer declară publicației că „Ceea ce am auzit este că a avut o cădere. La această vârstă, dacă cazi la duș sau pe scări, poate fi fatal”.

Informația nu a fost verificată și nici confirmată de vreun apropiat al Casei Regale. De altfel, așa cum spuneam la început, nu s-a dat publicității nicio informație referitoare la cauza reală a decesului Suveranei.

Regina Elisabeta a II-a depusă la Westminster Hall până pe 19 septembrie

Ieri, după ce a fost dus sicriul regal la Palatul Buckingham, cortegiul funerar, pe afet de tun, a plecat spre Parlament. Regina Elisabeta a II-a a plecat pe ultimul său drum de la Buckingham la Westminster Hall, fiind condusă de întreaga familie regală, în frunte cu noul rege, Charles al III-lea.

În sala mare de la Westminster, până pe 19 septembrie, britanicii și nu numai, 24 de ore din 24, își vor putea aduce un ultim omagiu celei care a stat pe tron timp de șapte decenii.

Ulterior, funeraliile de stat ale reginei vor avea loc la Westminster Abbey luni, 19 septembrie. Procesiunea va începe la ora 11.00, a anunțat Palatul Buckingham.