13 apr. 2023 | 15:37

De ce a vrut Gabriela Prisăcariu să se despartă de Dani Oțil. S-a aflat abia acum

Monden
De ce a vrut Gabriela Prisăcariu să se despartă de Dani Oțil. S-a aflat abia acum
De ce a vrut Gabriela Prisăcariu să se despartă de Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, demonstrând zilnic că flacăra pasiunii dintre cei doi nu a dispărut, chiar și după apariția lui Tiago. Cu toate acestea, nu mulți știu că cei doi au fost la un pas mic de a nu mai fi împreună. Dezvăluiri ale blondinei, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Momentul în care Gabriela Prisăcariu a vrut să îl părăsească pe Dani Oțil

Simpaticul prezentator de la Neatza și-a luat adio de la burlăcie pe 15 mai 2021, atunci când a spus DA în fața ofițerului stării civile. Dani s-a căsătorit atunci civil cu partenera sa, Gabriela Prisăcariu, devenind, între timp, părinții unui băiețel pe nume Tiago.

Deși cei doi își arată zilnic dragostea pe care și-o poartă unu altuia, nu mulți știu faptul că cei doi au fost la un singur pas de a nu forma frumoasa familie de astăzi. Superbul fotomodel a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro de ce a vrut să îl părăsească pe prezentatorul TV chiar în prima lor vacanță împreună.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, de nerecunoscut. Ţinuta surprinzătoare aleasă de soţia lui Dani Oţil pentru o şedinţă foto. Nu zici că e ea!

Ce s-a întâmplat în vacanța din Peru

Prima vacanță a celor doi parteneri a fost în Peru, în urmă cu patru ani. Acel loc are o semnificație extrem de importantă în viața lor, pentru că acolo s-au pus bazele relației solide pe care o au astăzi.

Întrebați separat, cei doi vin cu versiuni diferite privind vacanța, care însă duc la același deznodământ. În timp ce Dani Oțil spune că a dus-o într-o drumeție de 5 ore pe jos către Machu Picchu pentru a îi testa limitele, Gabriela recunoaște că ar fi vrut să fugă în orice moment dacă ar fi găsit o posibilitate să se reîntoarcă de acolo.

Deși i-a trecut prin minte să își ia bilet de întoarcere spre România și să îl lase singur pe prezentator în Peru, se pare că nu a lăsat-o inima să facă asta. Și iată că astăzi sunt mai fericiți și împliniți ca niciodată.

„Prima noastră vacanță în doi nu a fost una reușită. Și acum îi zic că dacă nu eram atât de departe noi nu am mai fi fost astăzi împreună pentru că mi-aș fi dorit să mă întorc și să plec de acolo. Dar uită-ne că suntem împreună”, a povestit Gabriela, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Citește și: Ce nu ar accepta Gabriela din partea lui Dani Oțil, niciodată. Vedeta e fermă: „Nu are ce să zică de rău” VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Cum a ratat scriitorul Ion Băieșu un meci memorabil, în R.F.G: „Marș în cameră, haimana”
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Doliu şi durere în Biserica Ortodoxă Română. Patriarhul DANIEL...
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
Pensii 2025. Ministerul Muncii anunță cine sunt românii care NU vor primi bani în plus
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce studii are Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7. Motivul pentru care s-a lăsat de școală la o vârstă fragedă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro