De ce a plecat CTP din emisiunea cu Vlad Voiculescu. Momente incredibile la TV

De ce a plecat CTP din emisiunea cu Vlad Voiculescu. Momente incredibile la TV
Vlad Voiculescu a făcut acuzații dure la adresa autorităților

Demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății a generat un adevărat scandal. Unul în coaliția de guvernare, altul pe rețelele de socializare, iar altul în direct la TV. Invitat alături de jurnalistul Cristian Tudor Popescu ministrul demis a încercat să explice situația actuală. Numai că a avut parte de o mare surpriză din partea jurnalistului în timpul emisiunii.

Vlad Voiculescu și CTP, replici dure în direct

Fiind subiectul momentului, cum era de așteptat, Vlad Voiculescu a fost invitat în fața camerelor TV să discute despre mandatul său. Invitat la Digi 24, Vlad Voiculescu l-a avut ca partener de discuții pe Cristian Tudor Popescu.

Subiectul abordat de moderatorul emisiunii și cei doi invitați a fost numărul pacienților decedați de Covid. Nu ar fi fost prima dată când Vlad Voiculescu afirma că numărul real este cu totul altul și că rapoartele ar putea fi măsluite. Reacția jurnalistului a fost una cât se poate de virulentă, ulterior luându-l prin surprindere pe Voculescu, plecând din platoul emisiunii.

”Sunt mii de morți pe care îi ascund ăștia din cifre, așa ne-a spus domnul Voiculescu. A spus nu este exclus să fie mii de morți în plus. Din ce a spus domnul Voiculescu, și anume că se ascund morți, rezultă ca transmisie în opinia publică ideea că au dreptate cei care au zbierat în fața spitalelor asasinilor pentru că rezultă clar.

Toată lumea își dă seama acum, medicii omoară oameni în spitale și ăștia îi ascund din cifre. Acele dihănii care i-au strigat medicului Andrei Moldovan, înseamnă că au dreptate, potrivit domnului Vlad Voiculescu”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Dacă decizia lui CTP de a pleca a fost sau nu una spontană, doar jurnalistul o știe. Moderatorul emisiunii a încercat să scuze plecarea acestuia spunând că așa ar fi fost înțelegerea.

Fostul ministru a făcut acuzații dure la adresa autorităților

Rămas în studioul Digi24, ministrul demis a discutat despre actuala situație din România, pe fondul crizei covid. Nu ar fi prima dată când fostul ministru a făcut astfel de afirmații referitoare la numărul real de pacienți decedați de covid. Și de această dată Vlad Voiculescu a reiterat ideea că rapoartele date publicității ar fi pline de neadevăruri și, în consecință, măsluite.

”O problema cu siguranță există. Am făcut verificări la nivel de spitale, în cele două platforme în care se raportează. Au fost comparate cele două platforme, alerte.ms.ro și corona-forms.

Pe o platformă raportează spitale, iar pe cealaltă toate entitățile și diferența este semnificativă. Din ce cred că s-a întâmplat, și am indicii serioase, există o subraportare. Nu schimbă realitatea, dar schimbă percepția. Nu este vorba despre morţi ascunşi, cine a rostit cuvântul ăsta?”, a declarat Vlad Voiculescu la Digi 24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI