19 mart. 2024 | 13:00

De ce a plecat Catrinel Menghia din România, de fapt. Sacrificiile din spatele unei cariere internaționale de succes

Monden
De ce a plecat Catrinel Menghia din România, de fapt. Sacrificiile din spatele unei cariere internaționale de succes
De ce a plecat Catrinel Menghia din România, de fapt

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu o carieră de succes în actorie și modelling. Cunoscută publicului larg drept Catrinel Marlon, supermodelul român care a cucerit podiumurile și inimile oamenilor din întreaga lume, este un exemplu de perseverență, ambiție și dedicare. Cu toate acestea, puțini cunosc cu adevărat povestea sa și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge acolo unde este astăzi.

Începuturile unei călătorii de neuitat

Născută în municipiul Iași, din România, Catrinel Menghia a simțit, încă de la o vârstă fragedă, chemarea scenei.

Fosta iubită a lui Răzvan Fodor și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani, când a fost remarcată de un agent de modeling local.

În scurt timp, frumusețea ei naturală, carisma și eleganța au atras atenția agențiilor internaționale, urmând ca frumoasa șatenă să primească oferte de job de la marile case de modă din Europa.

Sacrificiile unei cariere în ascensiune

Cu toate că succesul în lumea modei părea să fie la îndemâna sa, vedeta a fost conștientă de faptul că, pentru a-și urma visul, va trebui să facă anumite sacrificii.

Una dintre cele mai grele decizii pe care a fost nevoită să le ia a fost despărțirea de familie și de prieteni și părăsirea țării natale, pentru a-și urma cariera în străinătate.

A riscat pentru a-și îndeplini visul și s-a mutat din România Astfel, a lăsat în urmă confortul și familiaritatea vieții din România pentru a se aventura în necunoscut.

Vezi și De ce a plecat Mădălina Ghenea din România, de fapt. Prețul plătit de frumoasa olteancă pentru succesul internațional

Drumul către faimă internațională

Odată ajunsă în străinătate, mai precis în Italia, Catrinel Marlon a trebuit să depună eforturi considerabile pentru a-și face loc în industria modei și a filmului.

Deși a întâmpinat numeroase provocări și obstacole pe drumul său, determinarea și talentul ei au fost recunoscute rapid, iar aparițiile sale în reviste de modă de prestigiu și campaniile pentru branduri de renume i-au adus o reputație solidă în industrie.

Succesul și recunoașterea internațională

Cu timpul, sacrificiile făcute de Catrinel Menghia au fost răsplătite cu succes și recunoaștere internațională. Astăzi, ea este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate modele din lume, reprezentând branduri de top și apărând pe copertele unor reviste celebre.

De asemenea, Catrinel Marlon se bucură și de o carieră fulminantă în cinematografie, fiind sprijinită de partenerul ei de viață, regizorul italian Massimiliano Di Lodovico.

Cei doi au împreună o fetiță de 5 ani, Catrinel fiind însărcinată, în prezent, cu al doilea copil, un băiețel. Acum câțiva ani, diva împărtășea, la Antena Stars, împlinirea pe care o simte de când a devenit mamă.

Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră.

E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, stă în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama.”, a declarat șatena, acum ceva timp.

Vezi și De ce s-a mutat Ramona Bădescu din România, de fapt. Cât de scump a plătit prețul succesului

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro