De ce a murit Regina Elisabeta a II-a. Certificatul de deces, făcut public

De ce a murit Regina Elisabeta a II-a. Certificatul de deces, făcut public
De ce a murit Regina Elisabeta, de fapt

S-a aflat de ce a murit Regina Elisabeta a II-a. Ce arată certificatul de deces care a fost făcut public. Regina a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după nu mai puțin de 70 de ani de domnie pe tronul Marii Britanii. Toate amănuntele, în rândurile de mai jos.

De ce a murit Regina Elisabeta, de fapt. Ce scrie în certificatul de dces

Familia regală a anunțat cauzele morții Reginei Elisabeta a II-a, făcând public certificatul ei de deces. Palatul Buckingham anunțase că regina avea probleme de mobilitate înainte cu câteva luni de moartea ei, iar acum s-a aflat și care a fost cauza oficială a morții, notează Daily Star.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată, săptămâna trecuta, alături de soţul ei, Prinţul Philip, în Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor.

De unde s-a tras moartea Reginei

Acum, după ce familia regală a făcut public certificatul de bătrânețe se poate vedea de ce a murit, de fapt, regina Elisabeta. Conform actului eliberat de medici, se poate vedea că aceasta a decedat, pur și simplu, de bătrînețe.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată luni seară la Castelul Windsor, aceasta fiind ultima etapă a unei zile de funeralii grandioase, după cum anunța familia regală într-un comunicat.

Regina Elisabeta, înmormântată cu fast

Marea Britanie, liderii lumii și membrii caselor regale din întreaga lume și-au luat rămas bun de la Regina Elisabeta, ea fiind ultima figură impunătoare a epocii sale, în cadrul unor funeralii de stat cu un fast impresionant.

După funeraliile grandioase de la Westminster Abbey și un drum lung către abație, coșciugul regretatei suverane în vârstă de 96 de ani a ajuns la castel în aplauzele și lacrimile unei mulțimi mari de oameni care se strânsese încă de dimineață în jurul reședinței regale, unde suverana a locuit cea mai mare parte a timpului, după pandemia de coronavirus.

Detaliile înmormântării nu au fost făcute publice

Membrii Familiei Regale, în frunte cu Regele Charles al III-lea, au au fost prezenți la capela St George de la Windsor, pentru slujba privată de înmormântare a Reginei Elizabeth II.

Detallile ceremoniei de înhumare nu au fost dezvăluite publicului, Palatul Buckingham numindu-o „un eveniment de familie profund personal”.

Ce scrie pe piatra funerară a reginei Elisabeta

De asemenea, zilele trecute, Palatul Buckingham a făcut publică prima fotografie cu noua piatră funerară de la locul unde a fost înmormântată regina Elizabeth a II-a. Piatra funerară este făcută din marmură neagră belgiană.

Pe ea apar următoarele nume: regina Elisabeta a II-a (1926-2022), prinţul consort Philip (1921-2021) şi părinţii reginei Elizabeth II, regele George VI (1895-1952) şi Elizabeth (1900-2002).