De ce a luat-o Pro TV pe Mihaela Bilic în locul Oanei Cuzino. Lovitura de grație pentru Antena 1

De ce a luat-o Pro TV pe Mihaela Bilic în locul Oanei Cuzino. Lovitura de grație pentru Antena 1
De ce a plecat Mihaela Bilic la Pro TV

Veste bombă în lumea divertismentului din România. Nutriționistul Mihaela Bilic a semnat un contract cu cei din trustul PRO, în locul Oanei Cuzino. Ce lovitură de grație i-a fost dată postului TV Antena 1 și cine este vedeta care va apărea pe sticlă la PRO TV.

De ce a plecat Mihaela Bilic la Pro TV

Trustul PRO a dat lovitura semnând unul dintre cele mai bune contracte din ultima perioadă. Noul doctor care o va înlocui pe Oana Cuzino este nimeni alta decât Mihaela Bilic. Faimoasa nutriționistă va face parte din familia trustului din Pache Protopopescu în rolul de noua gazdă a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”.

Această mișcare a celor de la PRO TV vine ca o lovitură incredibilă pentru trustul concurent Intact, care tocmai a semnat contract cu dr. Mihail. Specialistul va avea propria sa emisiune din toamnă, la Antena 1. Conform publicului român, Mihaela Bilic se bucură de multă notorietate și o popularitate mai mare decât cea a specialistului de la Fundeni.

„Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață.

Împreună cu Pro TV voi putea să îi ajut pe oameni să se împace cu mâncarea. M-am oferit chiar să fiu reporter de teren și să merg în fabrici unde se fac lactate sau în crescătorii de animale.

Vreau să diversificăm un pic ceea ce înseamnă dinamică de știri și să încercăm să aducem pe micile ecrane și în casele oamenilor lucruri valoroase pe care dacă nu le auzi la știri, nu ai de unde să le știi. O să fiu acest culegător și cercetător de tot ce înseamnă bun și bine”, a declarat medicul nutriționist Mihaela Bilic pentru cei de la Libertatea.

Ea consideră că românii trebuie să fie mai selectivi în privința mâncării, dar și să pună „preț pe o alimentație de calitate, care nu înseamnă neapărat să fie și scumpă.” Explicația este, spune ea, că „întotdeauna mâncarea gătită va fi o alegere sigură spre deosebire de tot ce e ambalat și foarte procesat”.

Dr. Mihail va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

Doctorul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni vine în ajutorul românilor din această toamnă, la Antena 1 în cadrul emisiunii MediCOOL, începând din 29 august, de la ora 15.00.

Cadrul medical va aborda diverse subiecte legate de sănătate și va răspunde astfel tuturor întrebărilor telespectatorilor săi. Coprezentatorii săi vor fi nutriționista Iuliana Dabija, medicul stomatolog Meroiu Alexandru Răzvan, dr. Elena Popa, medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetica Medicală și dr. Iulia Solomon, medic specialist Dermato-Venerologie şi Dermatologie pediatrică.

„Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat.

Asta învăţăm la MediCOOL. Şi mai învăţăm că doctorul este prietenul nostru şi merită vizitat cât mai des! Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi să ne urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 15:00, la Antena 1!”, a declarat dr. Mihail Pautov, de curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI