De ce a luat-o de nevastă Mihai Mărgineanu, Ardiles din Las Fierbinți, pe Andreea. Ce i-a spus femeia ca să-l convingă

de: Andrei Simion
03 11. 2019

Mihai Mărgineanu, actorul care interpretează rolul lui Ardiles în serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat de postul de televiziune Pro TV, are o soție foarte frumoasă și este foarte mândru și îndrăgostit de ea. Artistul a dezvăluit cum l-a cucerit Andreea în momentul în care a spus că ea s-ar căsători și desculță. Cei doi și-au unit destinele în Vama Veche, în 2008.

Mihai Mărgineanu s-a căsătorit cu Andreea în Vama Veche. L-a cucerit felul în care femeia gândea

Actorul a povestit cum la un moment dat stătea în curte la un pahar de vin, iar Andreea i-a spus că ea s-ar mărita și desculță. Mihai Mărgineanu s-a gândit în acel moment cum poate să facă să iasă fix cum a spus Andreea și în cele din urmă a reușit.

„Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, a mărturisit artistul în cadrul unui interviu.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, în Vama Veche. Mihai Mărgineanu a făcut pregătirile până la cel mai mic detaliu, iar Andreea nici nu a bănuit ce avea să se întâmple. În momentul în care a aflat, a fost cuprinsă de emoție și i-au dat lacrimile.

Andreea și Mihai Mărgineanu au împreună doi copii, o fată și un băiat. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună.