De ce a lipsit Ramona Olaru de la „Splash! Vedete la apă”. Ce s-a aflat despre vedeta Antenei 1

de: Năstase Mirabela
02 08. 2022

Ramona Olaru a lipsit de la prima ediție a show-ului Splash! Vedete la apă, însă a avut un motiv întemeiat. Astfel, vedeta a absentat motivat de la bazinul Olimpic de la Bacău, iar rolul său a fost preluat de Diana Munteanu, care s-a bucurat pentru faptul că a făcut echipă cu Monica Bîrlădeanu și Răzvan Fodor.

De ce a lipsit Ramona Olaru de la „Splash! Vedete la apă”

S-a aflat de ce a lipsit Ramona Olaru de la prima ediție a show-ului Splash! Vedete la apă. Se pare că filmările au coincis cu ziua de naștere a acesteia. Și chiar dacă nu a fost prezentă atunci când s-au înregistrat primele cadre ale show-ului, Ramona Olaru s-a gândit la colegii său, cărora le-a transmis un mesaj emoționant în timp ce se afla pe o plajă de la malul Mării Negre.

„Vă mulțumesc că m-aţi ajutat să pot petrece cu prietenii mei aici, de ziua mea. Și, mai ales, îi mulțumesc Dianei, care este o prietenă de nădejde și iată, că te poți baza pe ea oricând“, a mărturisit Ramona Olaru într-o filmare.

„Prietenii, la nevoie se cunosc. Iar noi facem asta întotdeauna“, a mai completat Diana Munteanu.

Emisiunea Splash! Vedete la apă este la cel de-al cincilea sezon și aduce mai multe surprize. În fiecare săptămână vor exista ediții de calificări, în urma cărora primii doi concurenți cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala care se va difuza duminică, de la ora 20:00, la Antena 1. Premiul săptămânal pus în joc este de 10.000 de lei.

Suprizele noului sezon Splash! Vedete la apă

Vedete precum Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile concurenților și vor nota nu doar tehnica și curajul lor, ci și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până la momentul săriturilor făcute în cadrul concursului.

Prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, le vor oferi concurenților ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

Noul sezon îi va avea și pe Paula Chirilă şi Romică Ţociu, un cuplu comic care se va asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“, la fel ca și în sezoanele precedente. Ei îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile. Emisiunea Splash! Vedete la apă vine din data de 11 august, joi și vineri, de la 20:30, dar și sâmbătă și duminică, de la 20:00, la Antena 1.