De ce a început What’s Up să plângă pe internet. Legătura cu Florin Salam

De ce a început What’s Up să plângă pe internet. Legătura cu Florin Salam
What’s Up a început să plângă pe internet din cauza unui mesaj trimis de Florin Salam

Florin Salam și What’s Up au lansat piesa ”Primul sărut”, în 20 martie, care a ajuns astăzi pe locul șapte în trenging pe Youtube. Solistul de muzică ușoară a început să plângă într-un Story, pe Instagram, după ce manelistul i-a transmis un mesaj emoționant.

What’s Up a plâns pe internet după ce Florin Salam i-a transmis un mesaj emoționant

What’s Up a apărut într-un mod inedit în fața fanilor, după ce s-a filmat în timp ce plângea. Cel care i-a adus lacrimi pe obraz a fost Florin Salam. Manelistul l-a felicitat pe colegul său pentru tot ceea ce face în plan muzical. Cuvintele sale l-au atins pe tânărul artist, care, măgulit de laudele primite, a izbucnit în plâns ca un copil.

„Te admir foarte mult. Mă mândresc foarte mult când aud melodii cu noi, în care tu transmiți, nu știu cum să zic, nu am cuvinte”, a spus Florin Salam în mesajul video trimis lui What’s Up.

„După muncă și răsplată, să nu uitați, așa este viața. Am primti astăzi un mesaj de la Florin, am făcut cu el vreo cinci piese, noi nu ne-am văzut nici la clip, nici la studio. A rupt inima în mine, mi-a spus niște vorbe, să-i dea Dumnezeu sănătate. Cine nu îl apreciază și nu e cu el e împotriva mea. Vă pup, vă iubesc”, le-a spus What’s Up admiratorilor săi.

Biografie

Muzica a fost pentru el cea mai mare pasiune încă din copilărie. A scris primele versuri la vârsta de 8 ani, iar la 13 a pășit pentru prima dată într-un studio muzical. Un an mai târziu, a devenit textier la Atomic TV. La 17 ani a scos primul său videoclip și la scurt timp postul Atomic s-a închis, moment în care artistul a luat o pauză pentru a se ocupa de studii.

La 22 de ani a scos prima piesă de succes, ”Habar n-ai tu”, în colaborare cu Maximilian, apoi a anunțat primul său album, ”Povestea inimii”. După acest featuring, What’s UP a apărut alături de Sișu în proiectele ”Mintea mea” și ”Dacă vrei”, pe urmă a colaborat cu DOC pentru piesa ”Ceai”. Notorietatea sa a crescut în anul 2012, cu single-ul ”K la meteo”, în colaborare cu Andra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI