De ce a început Andreea Mantea să plângă. Ce a pățit vedeta

De ce a început Andreea Mantea să plângă. Ce a pățit vedeta

Andreea Mantea a fost acuzată că maltreatează animalele. Cum se apără vedeta, ce spune aceasta și care a fost reacția brunetei.

Care a fost reacția Andreei Mantea la acuzele care i s-au adus

E frumoasă, carismatică, are o carieră de succes și se poate numi pe deplin o femeie împlinită, mai ales că este și mămica unui băiețel, care de mic cochetează cu camerele de luat vederi. Mai mult, de ceva timp, frumoasa bruneta se pare ca și-a găsit și sufletul pereche, în persoana iubitului ei, pe care însă, îl ține departe de lumina reflectoarelor.

Așadar, Andreea Mantea se poate declara o persoană împlinită din multe puncte de vedere. Doar că, recent, vedeta a fost acuzată de unii internauți, că și-ar maltrata animalul de companie. La apariția acestor acuze, vedeta a reacționat imediat, mai ales ca acuzațiile ce i se aduc sunt complet neadevărate.

Andreea Mantea a reacționat într-un mod la care nimeni nu se aștepta. Frumoasa brunetă a izbucnit în plâns și s-a simțit ofensată, după ce în mediul online au apărut astfel de critici la adresa ei, mai ales că ea iubește mult animalele și este foarte atașată de pisica ei.

Ce le-a transmis bruneta criticilor ei

Pentru a le închide gura criticilor, bruneta a postat un mesaj video pe rețelele de socializare adresat celor care au vorbit-o de rău. În video, frumoasa prezentatoare apărea cu lacrimi în ochi și vizibil afectată.

„Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de ”maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi. Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag. Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez. Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisic”, a declarat Andreea Mantea într-un videoclip urcat pe rețelele sociale.

Andreea Mantea, o mare iubitoare de animale

Andreea Mantea este o mare iubitoare e animale, iar pe una dintre pisicile ei a salvat-o de pe stradă. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi cum a găsit motanul abandonat pe care l-a luat acasa și pe care îl îngrijește de mai bine de nouă ani. Iar vedeta nu s-a oprit aici, ea a salvat si mai mulți câini abandonați, ducându-i la adăposturi, după cum declara chiar ea.

„Nu am știut cum să-l adun de pe un câmp, după ce a fost mâncat aproape de niște câini. Nu vreau să-mi iau osândă în fața lui Dumnezeu din cauza voastră, pentru că nu meritați. Dar pentru că trebuie să vă fac să înțelegeți și pentru că trebuie să vă fac să mă cunoașteți cu adevărat, eu nu maltratez animale, eu salvez animale, eu am salvat extrem de mulți câini, le-am uitat numărul, sunt peste treizeci.”, le-a mărturisit Andreea Mantea urmăritorilor săi de pe Instagram și Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI