De ce a fost oprită o culturistă să urce în avion. Motivul aiuritor, ce s-a întâmplat pe aeroport

De ce a fost oprită o culturistă să urce în avion. Motivul aiuritor, ce s-a întâmplat pe aeroport
Modelul acuză compania aeriană de discriminare

Atunci când ne ne urcaăm într-un avion, indiferent de destinația unde vrem să ajungem, sunt anumite reguli de respectat. Uneori, din păcate, companiile aeriene mai și exagerează în aplicarea regulilor. O astfel de situația s-a întâmplat în în statele Unite ale Americii. Compania „American Airlines” a decis să dea jos un călător pe motive de vestimentație. Deniz Saypinar susține că a rămas blocată pe Aeroportul Internațional Dallas / Fort Worth din Texas, când personalul a refuzat să îi permită să urce în avion.

Deniz Saypinar dată jos din avion din cauza vestimentației

Pentru cei care nu știu, Deniz Saypinar este un model de culturist și fitness, cunoscută pentru vestimentațiile ei cu mult decolteu, să zicem. Aceasta a declarat că a fost oprită de la urcarea într-un avion zilele trecute pe un aeroport american. Motivul invocat de personalul companiei aeriene a fost alegerea ei vestimentară care „deranjează alte familii”.

Deniz Saypinar susține că aștepta un zbor din Texas către Miami pe Aeroportul Internațional Dallas / Fort Worth. La momentul îmbarcării însoțitoarele de zbor ale American Airlines i-au interzis să urce în avion. Conform acestora, hainele pe care Deniz Saypinar le purta nu erau adecvate.

Modelul acuză compania aeriană de discriminare

Deniz Saypinar, în vârstă de 26 de ani, după ce a fost dată jos din avion, și-a împărtășit indignarea pe Instagram. Deniz Saypinar este destul de cunoscută pe Instagram, având mai mult de un milion de adepți. Modelul a publicat un clip pe contul ei de Instagram.

 „Sunt sportivă, iar acum trebuie să aștept aici până dimineața. Îmi place să port haine feminine care îmi dezvăluie feminitatea. Nu mă îmbrac niciodată într-un mod care să jignească pe nimeni. Sunt suficient de matură și civilizată pentru a ști ce pot și ce nu pot purta.

Nu merit să fiu tratat ca cea mai proastă persoană din lume pentru că purtam pantaloni scurți din denim. Ce ne separă de animale dacă oamenii nu își pot controla nici măcar impulsurile cele mai primitive?

Mă simt insultată. Nu m-au lăsat în avion pentru că am purtat acești pantaloni scurți în Statele Unite.”, a scris Deniz Saypinar, conform publicației TheMirror.

Prima femeie din Turcia care a primit statutul IFBB

Deniz Saypinar a devenit prima femeie din Turcia care a primit statutul IFBB (Federația Internațională de Culturism și Fitness). După obținerea titului, Deniz Saypinar s-a mutat recent la Los Angeles pentru a-și continua cariera și pentru a „experimenta libertatea”.

Celebrul model a lucrat ca antrenor personal timp de șapte ani în America. Ulterior a devenit primul cetățean non-SUA care a câștigat competiția națională de fitness bikini din SUA în acest an.

După ce a postat incidentul pe Instagram, Deniz Saypinar a câștigat sprijin din partea adepților ei. Mulți dintre ei s-au arătat foarte supărați de decizia luată de compania americană aeriană. După publicarea incidentului, un purtător de cuvânt al American Airlines a declarat:

„La 8 iulie, American Airlines a refuzat îmbarcarea pentru un client care călătorea de la Dallas-Fort Worth la Miami. După cum se menționează în condițiile de transport, toți clienții trebuie să se îmbrace corespunzător.

Îmbrăcămintea ofensatoare nu este permisă la bordul zborurilor noastre. Clientul a fost informat despre politica noastră și a fost reîmbarcat pe un zbor ulterior. Clientul a ajuns de atunci la Miami.”

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI