A murit un interlop cunoscut din România. Ce s-a întâmplat, de fapt

A murit un interlop cunoscut din România. Ce s-a întâmplat, de fapt
A murit un interlop cunoscut din România. Ce s-a întâmplat de fapt

Este știut faptul că România, în ultimii ani, a devenit terenul de joacă a clanurilor de interlopi, și nu de puține ori întâlnirile acestora s-au soldat cu victime și de-o parte și de alta. Este și cazul despre care vom relata în cele ce urmează.

De la barbut la cimitir

Pentru a vă putea aduce la zi trebuie să vă readucem în memorie, dacă mai era cazul, cine este protagonistul dramei petrecute în această noapte în București. Cu mult timp în urmă presa românească trăgea semnale de alarmă referitor la influența și creșterea zonelor de influență a clanurilor de interlopi din București. Printre acestea se număpră și clanul Duduianu, șeful acestuia fiind Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea. Din toate investigațiile făcute de-a lungul timpului a reieșit că Emi Pian era unul din cei mai influenți interlopi din București, și chiar la nivel național, cu multe conexiuni politice și nu numai.

A murit un interlop cunoscut din România. Ce s-a întâmplat de fapt
A murit un interlop cunoscut din România. Ce s-a întâmplat de fapt

Din nefericire pentru el, azi-noapte, în urma unei încăierări generale Florin Mototolea a decedat. Totul ar fi plecat de la o partidă de barbut pe sume mari. Conform primelor informații venite din partea anchetatorilor vinovat pentru acest eveniment nefast ar fi fost fiul lui Napi, un alt cunoscut interlop din România.

Firul poveștii cu final dramatic

Sosiți la fața locului, anchetatorii spun că în jurul orei trei dimineața, Emi Pian, 39 de ani, s-ar fi luat la bătaie cu fiul luiNapi, iar acesta l-a pus la pământ, sub loviturile puternice. Victima a fost dusă de urgențăa la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, cu urme vizbile de violență. Anchetatorii au mai declarat că au ridicat de la locul faptei un cuțit mare de bucătărie, cu care se presupune că Emi Pian ar fi fost înjunghiat.

”În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.”, a transmis Poliția Română.