De ce a fost bătută, de fapt, Ștefania de la Puterea Dragostei. Dezvăluirea bombă aflată acum

De ce a fost bătută, de fapt, Ștefania de la Puterea Dragostei

Ștefania Urecheatu, concurentă a sezonului 1 ”Puterea Dragostei”(Kanal D) și actuală participantă la ”Mireasa”, a fost bătută cu sălbăticie și apoi tunsă de fostul iubit. Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, a vorbit despre drama tinerei, arătând și imagini de la acea dată. Factorul care l-a făcut pe bărbat să-și iasă din minți.

Ștefania de la Puterea Dragostei, victimă a violenței domestice în trecut. Tânăra a fost bătută și tunsă de fostul iubit: „Nu mai am încredere în bărbați!”

Trecutul Ștefaniei de la ”Mireasa” este plin de amintiri neplăcute, cel puțin în ceea ce privește sectorul amoros. Tânăra a fost agresată fizic și batjocorită de fostul iubit, Adelin, împreună cu care a format un cuplu în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D. Cei doi au fost descalificați fiindcă s-au întâlnit în afara competiției, dar au mai format o pereche și după acel moment.

„Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită. Dacă ar fi să dau un sfat unei femei, i-aș spune să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. Un bărbat care te iubește nu se poartă urât cu tine, nu te jignește și nu vrea să te vadă suferind”, declara atunci Ștefania.

Tatăl fetei a fost cel mai afectat de eveniment: „Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta”, a continuat aceasta.

Imagini cu puternic impact emoțional la ”Mireasa”

După dezvăluirile făcute de Ștefania, au apărut diferite zvonuri în mediul online, amplificate de un individ, care a povestit că punctul nevralgic al agresiunii ar fi fost Jador.

Mai exact, în urmă cu ceva timp, Ștefania s-a întâlnit la o nuntă cu celebrul cântăreț de manele, iar acesta i-ar fi făcut cadou o brățară, cu care bruneta s-a și pozat. După cum a spus și ea, motivul pentru care fostul ei partener a bătut-o a fost gelozia. Potrivit zvonurilor, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” l-ar fi înșelat pe Adelin. Speculațiile nu au fost comentate de aceasta.

Subiectul a fost deschis din nou, în cadrul emisiunii de la Antena 1 a cărui parte este în prezent, unde a declarat că: „La început totul e frumos. Nu mai am încredere în bărbați”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI