De ce a făcut Sorin Bontea o criză de nervi la Chefi la cuțite. Florin Ristei a fost șocat să-l vadă

De ce a făcut Sorin Bontea o criză de nervi la Chefi la cuțite. Florin Ristei a fost șocat să-l vadă
Chefi la Cuțite a ajuns la episodul 49

În această seară revine „Chefi la Cuțite” la Antena 1. Au mai rămas câțiva dintre concurenți, iar lucrurile încep să e încingă și mai rău. Fiecare dintre cei trei Chefi își dorește să ajungă în finală. Chef Sorin Bontea a rămas, după ultimul episod, cu echipa de patru completă și speră să fie așa până în marea finală.

Chefi la Cuțite a ajuns la episodul 49

În această seară faimoșii Chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu revin pentru lupta pentru finală. Fiecare dintre cei trei Chefi va dori să ajungă cu cât mai mulți concurenți în marea finală. Sorin Bonta, după ultimul battle a răms tot în formula de patru, Cu Dorin, Victorița, Elena și Riki.

În această seară vor încerca să demonstreze că sunt o echipă unită și că vor putea să meargă mai departe în aceeași formulă. De cealaltă parte Florin Dumitrescu și-a salvat un concurent, pe Keed, după ce acesta fusese în postura de eliminat. Ulterior acestui moment, declarațiile lui Chef Dumitrescu au fost unele pline de emoție și lacrimi.

„Mino, Kani si Keed! Pariurile mele pentru semifinala sezon 7, sezon 8 si sezon 9! Primele doua au iesit, iar cei doi au avut o evolutie frumoasa. Keed mai are un hop de trecut,. Faza amuzanta este ca la inceput majoritatea ati comentat ca nu are ce cauta. Acum vad mesaje despre cat de bine este ca l-am salvat de la eliminare! Pentru mine, Keed a fost liantul dintre colosii din bucatarie, bineinteles, impreuna cu Ciprian, diferentele intre cei doi fiind doar de viteza si curaj.

Iar amuleta folosita pentru Keed a fost negociata cu ceilalti 3 din echipa, acestia fiind foarte siguri ca la ultimul battle nu ne va trebui. Ne vedem duminica cu continuarea acestei Saga, pe care eu o retraiesc cu sufletul la gura!”, scria Florin Dumitrescu, după momentul emoționant.

Chef Sorin Bontea l-a speriat pe Florin Ristei

Toți cei trei Chefi sunt oameni pasionați de ceea ce fac, și uneori, în vâltoarea competiției, își ies din fire. Cam așa s-a întâmplat și cu Sorin Bontea, care nu de puține ori a avut ieșiri dure pe platoul „Chefi la Cuțite”. Florin Ristei, care a fost alături de Sorin Bontea, la „Asia Express”, a rămas surprins de reacțiile lui Bontea.

Ristei a declarat că pe toată perioada în care au fost la „Asia Express”, nu l-a văzut niciodată așa pe Chef Bontea. „Niciodată nu te-am văzut așa de nervos, am fost și în Asia Express și nici măcar acolo nu se întâmpla așa.”, a fost confesiunea făcută de Ristei. De cealaltă parte, Sorin Bontea, a recunoscut acest lucru, dar și faptul că ediția a 9-a de „Chefi la Cuțite” a fost cea mai grea de până acum.

„Finală la Chefi la cuțite, va fi o finală foarte tare. A fost un sezon greu, foarte multe battle-uri, eram non-stop la duel. Îmi doream să am cât mai mulți în semifinale pentru că ăsta este rolul meu. E normal”, a declarat în această dimineață Sorin Bontea la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Un alt fapt inedit al finalei de anul acesta este că telespectatorii vor putea comanda menu-urile „Chefi la Cuțite”. Telespectatorii pot gusta din meniurile semifinaliștilor. Conform producătorilor emisiunii, sunt deja 6 orașe mari din România unde se pot face comenzile.

Marea finală va fi difuzată pe 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30, atunci când se va alege câștigătorul trofeului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI