De ce a divorțat, de fapt, Walter Zenga de soția sa. Adevărul este cu totul altul

De ce a divorțat, de fapt, Walter Zenga de soția sa. Adevărul este cu totul altul
Motivul pentru care a divorțat Walter Zenga de soția sa.

După ce în ultima perioadă s-a tot speculat că Walter Zenga divorțează de soția să, acum a venit și confirmarea din partea antrenorului. Care este adevăratul motiv pentru care el divorțează.

De ce a divorțat, de fapt, Walter Zenga de soția sa

Se pare că motivul divorțului este un alt bărbat, un om de afaceri, de care Raluca s-a îndrăgostit nebunește. Potrivit unor surse ale Impact.ro, cei doi s-au cunoscut printr-o prietenă comună și din acel moment ea s-a schimbat complet. Omul de afaceri a devenit totul pentru ea și nu-i mai pasă de nimeni și nimic.

Walter Zenga și Raluca erau împreună de 17 ani. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii: Samira și Walter Jr.

Mesajul lui Walter Zenga. Cum a făcut anunțul divorțului

Walter Zenga a scris pe o rețea de socializare că s-a hotărât să divorțeze de soția sa Raluca. Femeia s-ar fi schimbat total, iar drumurile lor nu mai coincideau. Totodată, el spune cp libertatea pe care a avut-o Raluca a fost un pion împotriva relației lor.

“Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plina de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, cât și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a fost mesajul postat de Walter Zenga pe pagina de Instagram.

Care este adevărul din spatele divorțului
Care este adevărul din spatele divorțului dintre Walter Zenga și Raluca

Walter Zenga e unul dintre cei mai apreciați antrenori de fotbal din România. În țara noastră, el a antrenat nu mai mult de trei echipe. Acestea echipe fiind: FC National între anii 2002-2003, FCSB în perioada 2004-2005 și Dinamo în anul 2007.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI