De ce a dispărut Mihai Gâdea de la Antena 3. Cu ce mahăr din trust s-ar fi certat

De ce a dispărut Mihai Gâdea de la Antena 3. Cu ce mahăr din trust s-ar fi certat
De ce a dispărut Mihai Gâdea de la Antena 3. Cu ce șmecher din trust s-ar fi certat

Mihai Gâdea a dispărut de o lună din cadrul televiziunii Antena 3. Acesta nu a lipsit atât de mult niciodată în ultimii 10 ani, iar cei care îl urmăresc sunt în stare de șoc. Toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat cu celebrul realizator TV?

Mihai Gâdea a dispărut de la Antena 3. Ce șmecher din trust i-ar face zile negre celebrului realizator TV

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei a dispărut de ceva timp de pe micul ecran. Toată lumea a crezut că este vorba despre un concediu, dar Mihai Gâdea nu și-a mai făcut apariția de aproximativ o lună la serviciu. În plus, pentru a adânci și mai tare misterul, consultantul politic George Rîpă a vorbit despre câteva lucruri care s-ar fi putut întâmpla cu vedeta televiziunii Antena 3.

Știu că v-a scăpat treaba asta, dar de asta sunt eu aici. Mihai Gîdea, vedeta postului A3, nu a mai apărut pe sticlă de aproximativ o lună. O sursă din A3 îmi spune că în ultimii 10 ani nu a lipsit niciodată atât de mult și că cel mai mult își lua concediu 2 săptămâni”, a spus George Rîpă pe rețelele de socializare.

De ce a dispărut Mihai Gâdea de la Antena 3. Cu ce șmecher din trust s-ar fi certat
De ce a dispărut Mihai Gâdea de la Antena 3. Cu ce șmecher din trust s-ar fi certat

Mihai Gâdea a dispărut și din mediul online

De asemenea, Mihai Gâdea nu și-a mai făcut apariția nici în mediul online de pe data de 16 august, atunci când a publicat pe Facebook o fotografie cu fiica sa care a împlinit vârsta de 18 ani.

Conform informațiilor pe care George Rîpă le-a dezvăluit, nu se cunosc prea multe despre dispariția prezentatorului TV, mai ales că este perioada alegerilor locale, o perioadă interesantă pentru toate televiziunile.

S-a certat cu familia Voiculescu?

Lipsa lui e cu atât mai ciudată cu cât suntem la o lună de alegerile locale și deja în pregătirea parlamentarelor. Adică fix perioada în care cresc ratingurile. Și conturile. Aceeași sursă îmi spune că nici măcar la nivelul managementului din A3 nu se știe nimic și că oamenii sunt îngrijorați. Există însă două teorii, ambele cu parfum de credibilitate.

1. S-a certat cu familia Voiculescu.
2. S-a certat cu Adrian Ursu, cel care de ceva vreme este no. 1 în post. În locul lui Gîdea. Până acum, treaba stătea așa: Ursu decidea tot de dimineață până la 19:00, iar după 19:00 politica editorială era făcută de Gîdea. Doar că ceva s-a întâmplat și Mihăiță a ieșit din peisaj”, a mai scris George Rîpă.

Ulterior, a revenit cu lămuriri pentru fanii emisiunii sale. Află ce a declarat Mihai Gâdea despre absența lui de la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI