De câte ori l-ar fi înșelat Elena pe Nicolae Ceaușescu. Desfrâurile ei erau la ordinea zilei

De câte ori l-ar fi înșelat Elena pe Nicole Ceaușescu?

Elena Ceaușescu a avut numeroși amorezi de-a lungul vieții, chiar dacă era căsătorită. Mulți știau acest lucru și și mai mulți treceau cu vederea, mai ales venind vorba despre Prima Doamnă. Câți amanți ar fi avut aceasta în total? Cei care i-au fost aproape știu toate escapadele sale.

De câte ori l-a înșelat Elena pe Nicolae Ceaușescu?

Elena Ceaușescu nu i-a fost fidelă lui Nicolae, lucru știu de toată România. Dacă fostul președinte al țării era fecior atunci când a întâlnit-o pe soția lui, ea era deja de mult „încercată” de frumusețea vieții: legătura fizică și emoțională dintre bărbat și femeie. Elena a trăit povești de iubire înainte de mariajul cu Nicu. Pe lângă doi mari amorezi pe care i-a avut, și-au făcut loc și alți ochi care au apreciat-o în detaliu. Toate subiectele tabu pentru reprezentanții fostei securități și pentru români au devenit publice abia după Revoluție. Fosta Primă Doamnă a țării ar fi avut o viață amoroasă extrem de deosebită, plină cu de toate. În lista amanților intră fratele lui Nicolae Ceaușescu și Gheorghe Zamfir.

De câte ori l-ar fi înșelat Elena Ceaușescu pe Nicolae
De câte ori l-ar fi înșelat Elena Ceaușescu pe Nicolae

„Tanti Lenuţa avea o slăbiciune deosebită pentru Marin, pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae şi cu care chiar flirtase o scurtă perioadă… Aşa ziceau gurile rele din familie şi îi mai reproşa şi mama la necaz lui tata, dar aşa, mai mult în glumă, luându-l peste picior: «De ce oare, Marine, n-ai luat-o tu, că salvai, dracu’ , ţara de la urgie?!»”
Mihaela Ceaușescu, fiica lui Marin Ceaușescu

Cine și-a făcut loc în inima soției fostului președinte al României

Schechter și-a făcut și el loc în inima Elenei. Aceasta a profitat de relația cu un soldat neaț din plin, mai apoi el devenind medicul personal al familiei. După doctor, i-a încercat și pe Ioan Ursu, generalul Atanasie Stăculescu și Eftimie Iliescu, ilegalist comunist și unchiul lui Ion Iliescu.

  „Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă, cei trei au intrat cu maşina în curtea reşedinţei cuplului Ceauşescu. Nicolae a coborât şi a început să urce scările pentru a intra în casă. În urma să venea Elena, urmată de doctorul Schechter, ultimul fiind colegul meu. În timp ce urcau pe scări, cel care mi-a povestit scenă a văzut cum doctorul a mângâiat-o uşor pe fund pe Tovarăşa“
Dumitru Burlan, fost angajat în serviciul de Gardă al Direcţiei a 5 a Securităţii(Sursa: „După 14 ani – Sosia lui Nicolae Ceauşescu se destăinuie“)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI