David Popovici, gest superb pentru Dinamo în ziua în care se comemorează 22 de ani de la moartea lui Cătălin Hîldan

David Popovici o să-și facă prima apariție în public, după medaliile de aur câștigate la Campionatul Mondial de juniori de la Lima. Înotătorul de la CS Dinamo va fi în tribune la meciul pe care formația de handbal masculin a clubului îl va susține în Champions League. Fanii au anunțat un moment în special în onoarea lui Cătălin Hîldan, jucătorul de fotbal care și-a pierdut viața acum 22 de ani.

David Popovici și fanii lui Dinamo, moment special în memoria lui Cătălin Hîldan

David Popovici a fost „dat dispărut” după Campionatul Mondial de juniori din luna septembrie. Înotătorul român nu s-a întors în țară cu lotul național și a preferat câteva zile de vacanță în străinătate, iar de atunci nu s-au mai aflat despre el prea multe informații. Sportivul a început antrenamentele, iar ieșirile în public au fost rare.

David Popovici, record mondial

Prosport scrie că David Popovici va participa la meciul Dinamo – FC Porto, programat miercuri, 5.10.2022, în sala Polivalentă. Va fi un excelent prilej pentru fanii din „Ștefan cel Mare” să-l comemoreze pe Cătălin Hîldan, căpitanul care acum 22 de ani s-a stins din viață pe un teren de fotbal, în timpul unui meci amical.. Popovici a ajuns la Dinamo de la Steaua, care nu a reușit să-i prelungească contractul, și câștigă lunar 7.000 de euro.

Fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” au anunțat că vor ține un moment de reculegere la această partidă. găzduită de sala Dinamo din capitală.

„NU TE-AM UITAT, CĂPITANE!

Încă un an, fără Cătălin Hîldan! Spiritul lui de luptător este cel care ne face să rămânem mereu aproape, să nu renunţăm niciodată. Câini până la moarte şi dincolo de ea!”, a notat PCH pe Facebook.

Echipa lui Xavi Pascual caută prima victorie în acest sezon european. Până acum are un singur punct, după egalul din duelul cu GOG Handbold. Meciul din Danemarca a avut 76 de goluri, iar tabela a arătat 38-38. Dinamo se află pe penultimul loc în grupa din Liga Campionilor.

Programul lui Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin

05 octombrie (miercuri), ora 19:45: Dinamo – FC Porto
26 octombrie (miercuri), ora 19:45: Dinamo – PSG
02 noiembrie (miercuri), ora 19:45: HC PPD Zagreb – Dinamo
24 noiembrie (joi), ora 19:45: Dinamo – Wisla Plock
01 decembrie (joi), ora 19:45: Wisla Plock – Dinamo
08 decembrie (joi), ora 19:45: Dinamo – PPD Zagreb
15 decembrie (joi), ora 19:45: Dinamo – Telekom Veszprem