10 aug. 2021 | 16:06

David Popovici a făcut furori pe Instagram cu o singură poză. Ce propuneri a primit instant din partea femeilor

Sport
David Popovici a făcut furori pe Instagram cu o singură poză. Ce propuneri a primit instant din partea femeilor
David Popovici a încins internetul cu o singură poză. Ce propuneri a primit instant din partea femeilor

David Popovici a făcut senzație pe Instagram cu o singură poză. Înotătorul-minune al natației românești și-a luat o binemeritată vacanță. După ce a uimit prin performanțe și potențial la Jocurile Olimpice 2020, David Popovici a preferat să se refugieze departe de căldura din București.

David Popovici, admirat pe Instagram

David Popovici a făcut furori pe Instagram cu o poză care le-a captat atenția doamnelor și domnișoarelor. Înotătorul care va împlini 17 ani pe 15 septembrie a făcut furori la Jocurile Olimpice de la Tokio. Popovici s-a clasat pe locurile 4 și 7 în probele de 200 m, respectiv 100 m liber. El s-a bătut de la egal la egal cu seniorii înotului mondial, lăsând o impresie puternică mai ales prin potențialul pe care-l are. Deja, Popovici e văzut ca un viitor campion la viitoarea Olimpiadă, cea din 2024 de la Paris.

David Popovici a devenit și un adevărat star media, el fiind în atenția opiniei publice odată cu performanțele sale olimpice. Astfel, s-a aflat că a început înotul la 4 ani, la recomandarea unui medic ortoped făcută pentru diagnosticul de scolioză pe care-l primise. Popovici a bătut primele recorduri naționale la 10 ani, iar anul acesta a devenit triplu campion european la juniori, stabilind și două recorduri mondiale. El este elev în clasa a XI-a la Colegiul „George Coșbuc” din Capitală.

Ce propuneri a primit instant din partea femeilor

David Popovici a ajuns și în atenția altor țări, dornice să-l „înregimenteze” pe înotătorul român. El a primit deja mai multe propuneri pentru continuarea studiilor din partea unor universități din SUA și Europa. Cu ocazia premierii sale de către ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, Popovici a declarat că urmează să se decidă asupra drumui pe care-l va urma. Dar a mărturisit că lasă aceste griji pentru după o perioadă de relaxare.

Sunt într-un fel de punct de cotitură al vieţii mele în care trebuie să mă decid dacă rămân în România, Europa sau mă duc pe vreun alt continent să continui studiile. Am lăsat toate aceste gândiri până după vacanţă, pentru că am vrut să las tot stresul şi gândurile până după ce mă voi relaxa, pentru că am nevoie de o pauză, dar sunt convins că, având atâţia oameni geniali în jurul meu, voi reuşi să mă descurc foarte bine, indiferent de ce variantă”, a spus David Popovici la festivitatea de premiere de la Ministerul Educației.

Popovici a postat deja o fotografie pe Instagram în care apare într-o atitudine relaxată, meditativă, la câțiva pași de o casă ce seamănă cu cele de la munte. Imaginea a stârnit imaginația admiratoarelor, cele mai curajoase neezitând să facă chiar comentarii pline de pasiune, chiar dacă vorbim de un tânăr de nici 17 ani. „Lasă-mă să fiu femeia ta!”, a scris o fană, în timp ce alta a comentat: „Pentru tine aș înota și 200 m mixt”. Fotografia a adunat deja aproape 11.000 de aprecieri, semn că postările lui David Popovici sunt deja foarte urmărite.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro