07 sept. 2023 | 20:08

David Popovici a făcut primele dezvăluiri despre iubita sa. Cu ce se ocupă aceasta: ”Nu a fost uşor pentru ea”

Sport
David Popovici a făcut primele dezvăluiri despre iubita sa. Cu ce se ocupă aceasta: ”Nu a fost uşor pentru ea”
David Popovici și iubita sa, Taisa.

David Popovici a vorbit pentru prima dată despre iubita sa, Taisia Niţuleasa, cu care are o relaţie de aproape trei ani. Acesta a dezvăluit ce ocupație are partenera sa, dar și cum rezistă relația lor, mai ales atunci când este plecat mult timp la competiții.

Cum se înțelege David Popovici cu iubita sa

David Popovici și iubita lui, Taisa, au fost colegi la Colegiul Național ”George Coșbuc” din Buccurești, iar acum se susțin reciproc în activitatea profesională. Mai mult, aceasta i-a luat apărarea după Campionatele Mindiale de Natație, din Japonia, unde ”Rechinul” a ratat podiumul în ambele probe în care a concurat: 100 și 200 metri liber.

Acum, înotătorul nu se mai ferește să vorbească despre iubita sa și a făcut primele dezvăluiri despre aceasta și despre relația lor. David Popovici a spus că a fost dificil pentru Taisa să se obişnuiască cu programul lui, mai ales atunci când este plecat perioade lungi la competiţii.

David Popovici a făcut primele dezvăluiri despre iubita sa. Cu ce se ocupă aceasta: ”Nu a fost uşor pentru ea”

Iubita lui David Popovici, Taisa Nițescu.

”Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat”, a declarat David Popovici, în podcastul ”Starea Nației”.

Ce ocupație are iubita lui David Popovici

David Popovicic a vorbit și despre noua ocupație a iubitei sale și a dezvăluit că recent a intrat într-o trupă de dans, ceea ce îi va ocupa destul de mult timp pentru că trebuie să se antreneze.

”Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. (…)

O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie”, a adăugat David Popovici pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: David Popovici a vrut să o țină „la secret”, dar după eșecul la Mondiale s-a gândit doar la ea. Cine este fata care a prins „Rechinul” în „plasă” – FOTO

David Popovici își donează ziua de naștere

Pe 15 septembrie, David Popovici împlinește 19 ani li va face un gest de mare campion. Dublul campion mondial la înot a decis să-și doneze ziua de naștere pentru o acțiune caritabilă. El vrea să strângă donații în valoare de 45.000 de euro, bani care vor fi folosiți de Fundația Hope and Homes for Children pentru achiziționarea unui apartament pentru cinci frați muzicieni.

Cei cinci tineri muzicieni au câștigat până acum peste 100 de medalii la concursurile la care au participat. La finalul campaniei, unul dintre donatori va câștiga, prin tragere la sorți, o întâlnire cu David Popovici.

Te-ar putea interesa și: David Popovici, gest impresionant pentru o familie ce riscă să fie evacuată din casă. Donația incredibilă pe care o face marele campion

„Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani (n.r. pe 15 septembrie). și nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învățat din munca și din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinți care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanță”, a spus David Popovici.

David Popovici a devenit celebru după ce, în 2022, a câștigat o probă de 200 de m, care i-a adus titlul de cel mai tânăr campion mondial. Totodată, sportivul deține și recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 m liber, precum și recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Capital.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai. Ce trebuie să știe românii care își așteaptă banii înainte de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Craterul format pe o stradă din Slănic a început să se mărească. Se scufundă orașul?
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro