David a întrebat-o pe Andra despre prezervative. Ce răspuns a putut da soția lui Cătălin Măruță

David a întrebat-o pe Andra despre prezervative. Ce răspuns a putut da soția lui Cătălin Măruță
David a întrebat-o pe Andra despre prezervative. Ce răspuns a putut da soția lui Cătălin Măruță

Andra, soția lui Cătălin Măruță, a fost pusă în fața unei situații incomode chiar de fiul său. Solista a dezvăluit ce reacție a avut când băiatul său, David, i-a pus o întrebare despre prezervative.

Andra și Cătălin Măruță au doi copii superbi, pe David și Eva-Maria. Pe măsură ce trece timpul, copiii sunt din ce în ce mai curioși, iar părinții lor abia dacă știu cum să facă față.

Cum a reacționat Andra când fiul său a întrebat-o despre prezervative

Recent, Cătălin Măruță a povestit, într-un podcast, că fiul său, David, i-a întrebat pe el și pe Andra care este treaba cu prezervativele. Se pare că Andra a fost cea care i-a oferit băiatului său un răspuns matur, mărturisind că nu ar trebuie să existe tabuuri între părinți și copii.

”Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei.

Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervativ la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii”, a spus Andra pentru libertateapentrufemei.ro.

Andra a dat detalii din mariajul său cu Măruță

Andra a dezvăluit detalii din viața sa personală. Artista nu face des astfel de mărturii din cadrul căsniciei sale. Vedeta nu s-a mai putut abține și a oferit câteva detalii din mariajul cu Cătălin Măruță.

Într-o discuție cu Delia în cadrul unui vlog pe YouTube pe canalul oficial al soțului său, Andra a ținut să se destăinuie tuturor.

„Tu ai reușit la asta cu plecările pentru că și soțul tău e mai lejer cu programul, nu are emisiune în fiecare zi, că altfel aș fi făcut și eu la fel. Pe mine m-a încurcat așa cumva. Nu vreau să vorbesc urât despre emisiunea lui Cătălin, Doamne ferește! Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Pe mine chiar m-a încurcat treaba asta. Nu e ca la tine, că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj să plec. El și când a avut covid-19 a făcut emisiunea de acasă. Îi place ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra despre Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI