24 oct. 2022 | 10:05

Dată afară de Simona Halep, Virginia Ruzici reacționează în urma scandalului de dopaj. „Am lucrat 14 ani cu ea și o cunosc foarte bine”

Știri generale
Dată afară de Simona Halep, Virginia Ruzici reacționează în urma scandalului de dopaj. „Am lucrat 14 ani cu ea și o cunosc foarte bine”

Simona Halep primește sprijin, în scandalul de dopaj, și de la oamenii la care a renunțat pentru a le face loc celor recomandați de antrenorul Patrick Mouratoglou. Fostul manager al jucătoarei din România, Virginia Ruzici, a transmis un mesaj de susținere și a spus că este convins că sportiva va demonstra că nu a trișat.

Simona Halep, încurajată de Virginia Ruzici

Simona Halep traversează o perioadă de coșmar. A fost testată de US Open 2022, la finalul lunii august, iar rezultatele au arătat urme de Roxadustat, un medicament folosit în special pentru anemie, dar care ajută și la refacerea mai rapidă a organismului. Jucătoarea din România a fost suspendată temporar și a promis că va lupta „pentru adevăr”. Simona Halep a fost testată de aproape o sută de ori în ultimii șase ani și este singura dată când a primit un rezultat pozitiv. 53 dinttre teste s-au desfășurat doar în ultimii trei ani.

Presa internațională a reacționat dur și a criticat-o pe jucătoarea din România. Halep a primit însă sprijin public din partea unor oameni de care s-a despărțit. Fostul său manager, Virginia Ruzici, a reacționat rapid și a transmis un mesaj de susținere, deși primele indicii sunt clar împotriva fostul sale jucătoare.

„O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de aceste evoluții și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea”, a scris Virginia Ruzici, pe Instagram, fostă câștigătoare a turneului de la Roland Garros în anul 1978. Lângă mesaj a postat și o fotografie în care apare alături de sportiva din România

Fotografia pe care Virginia Ruzici a postat-o pe Instagram

Simona Halep și Virginia Ruzici au colaborat foarte bine aproape 14 ani. Cu fostul manager alături, sportiva din România a câștigat două turnee de Grand Slam, a fost pe primul loc WTA și a câștigat multe milioane de dolari din tenis și contracte de publicitate.

Cele două s-au despărțit acum aproape cinci luni, când Simona Halep a decis să meargă total pe mâna lui Patrick Mouratoglou și să-și schimbe staff-ul. Una dintre primele mutări a fost despărțirea de Virginia Ruzici, iar în locul ei a fost adusă Nina Wennerstrom, o fostă jucătoare de tenis specializată în marketing și management sportiv.

„Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el!”, spunea Halep la Cincinnati.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
România e obligată. Ordinul s-a dat de la UE. S-a stabilit un termen limită
Capital.ro
Locul în care timpul pare cu 9% mai lent pentru majoritatea oamenilor
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro