Daniela Pleșca, fetița care a impresionat o țară întreagă. Andra, în lacrimi la Românii au Talent

Daniela Pleșca, fetița care a impresionat o țară întreagă. Andra, în lacrimi la Românii au Talent

Pe scena ”Românii au Talent” a mai urcat un om cu o poveste. Daniela Pleșca, o fetiță de 14 ani, a impresionat o țară întreagă și a făcut-o pe Andra să lăcrimeze.

Povestea Danielei Pleșca. Andra, în lacrimi la Românii au Talent

Daniela Pleșca are 14 ani și o poveste emoționantă. Înainte de a cânta, Mihai Petre a întrebat-o dacă se vede câștigând marele premiu de la ”Românii au Talent”, adolescenta a răspuns că nu se gândește atât de departe și că ia prezența ei pe scena show-ului de la PRO TV ca pe o experiență. Cu toate acestea, Daniela a mărturisit că, dacă ar câștiga marele premiu de 120.000 de euro, ar da toți banii familiei sale. Tatăl ei este șofer de curse lungi și pleacă de acasă de când ea era doar un bebeluș.

„Tatăl meu este șofer de curse lungi, îmi aduc aminte că eram mică și mi-a zis că trebuie să plece, m-am agățat de piciorul lui. Tatăl meu a plecat în străinătate pentru noi, pentru a ne întreține și pentru asta îl respect foarte mult”, a spus concurenta.

„Duc mai departe ceea ce nu a putut el să ducă”

De altfel, tot de tată a vorbit și când s-a ajuns la subiectul talent. Tânăra a povestit, emoționată, că tatăl ei a fost și el muzician, dar viața l-a dus pe alte meleaguri. Acum, ea a rămas să ducă mai departe ceea ce el nu a putut să facă.

„Am făcut un jurământ față de tatăl meu, să duc mai departe ceea ce nu a putut el să ducă”, a mai spus fata.

Deși pe scenă a fost doar ea cu o chitară, nimic nu a mai contat. Dicție bună, acorduri bine alese și o melodie emoționantă. Drept urmare, Daniela Pleșca a impresionat, mai ales pe Andra, care a lăcrimat la finalul numărului ei, și a primit 4 de ”DA”, trecând în etapa următoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI