Daniela Nane nu se mai ascunde. L-a prezentat tuturor pe noul său iubit. Diferență uriașă de vârstă între celebra actriță și Octavian Ene

de: Violeta Badea
27 08. 2024

Daniela Nane, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, nu mai ascunde relația sa cu tenorul Octavian Ene. Cei doi au apărut împreună pentru prima dată în calitate de cuplu la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au vorbit deschis despre povestea lor de dragoste și proiectele comune.

Daniela Nane își asumă relația cu tenorul Octavian Ene

După divorțul de Adrian Cioroianu, Daniela Nane și-a regăsit liniștea și fericirea alături de tenorul Octavian Ene, care este cu mai bine de douăzeci de ani mai tânăr decât ea.

Cu toate acestea, diferența de vârstă nu pare să fie un impediment pentru cei doi. Daniela Nane și Octavian Ene au vorbit deschis despre relația lor, subliniind că, deși înțeleg interesul publicului pentru viața lor personală, nu se simt obligați să ofere explicații suplimentare.

”Eu înțeleg că sunt o persoană cunoscută și că lumea e curioasă, dar pe nimeni nu mă interesează ce face, când face, cu cine se căsătorește, când divorțează, de ce,” a declarat Daniela Nane în emisiunea de la PRO TV.

În cadrul aceluiași show, Octavian Ene a recunoscut cu sinceritate că nu știa cine este Daniela Nane când s-au cunoscut, dar asta nu a împiedicat începerea unei frumoase povești de dragoste.

Unde s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți

Povestea lor de iubire a început într-un cadru artistic, la teatru, unde amândoi lucrau. Daniela Nane era deja o actriță consacrată, în timp ce Octavian Ene era la început de carieră.

”Ne-am cunoscut la teatru unde lucram amândoi. Eu lucram deja de vreo doi ani și jumătate când a venit Daniela acolo. (…) Eu nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea,” a mărturisit tenorul.

Această sinceritate și modestie a tânărului a fost, probabil, unul dintre motivele pentru care actrița s-a simțit extrem de atrasă de el.

Deși la început au preferat să își țină relația departe de ochii presei, cei doi au decis să facă acum totul public, demonstrând că dragostea nu are vârstă și că fericirea personală este mai importantă decât orice altceva.

Citește și Cum arăta Daniela Nane în tinereţe. Actriţa a câştigat Miss România, imagini rare din 1991!

O nouă etapă în viața celebrei actrițe

Daniela Nane a trecut prin mai multe schimbări în viața personală, inclusiv un divorț recent de Adrian Cioroianu, cu care a fost căsătorită timp de opt ani.

Actrița are un fiu, Codrin, dintr-o relație anterioară cu afaceristul Viorel Popa. Băiatul, care are acum 25 de ani, a studiat psihologie investigativă și a fost pasionat de sport, practicând scrimă, înot și atletism.

În ciuda provocărilor din trecut, Daniela Nane pare să fi găsit acum liniștea și echilibrul alături de Octavian Ene. Diferența de vârstă dintre ei, de peste douăzeci de ani, nu pare să fie un obstacol, ci mai degrabă un detaliu neimportant în fața iubirii pe care o împărtășesc.

Prezentându-se pentru prima dată împreună ca un cuplu, actrița și tenorul demonstrează că, indiferent de vârstă, dragostea adevărată nu cunoaște limite.

Citește și Daniela Nane și-a scos iubitul la avanpremiera filmului “Băieții buni ajung în rai”: “Sunt bine” VIDEO EXCLUSIV!