Daniela Gyorfi împlinește astăzi 54 de ani. Care a fost aniversarea care a marcat-o. „Eram foarte sărace” EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
12 10. 2022

Daniela Gyorfi va fi numai pe drumuri toată săptămâna, motiv penru care artista care astăzi a împlinit 54 de ani nu-și va sărbători ziua de naștere. În fiecare an, cu această ocazie, potrivit mărturirsirilor făcute în exclusivitate pentru playtech, ro, ea își amintește de aniversarea care a marcat-o, când mama sa i-a făcut cadou prima mașină, o Dacie veche, și o haină de blană, dat fiind faptul că până atunci fuseseră foarte sărace.

Ce își dorește Daniela Gyorfi de ziua ei

Daniela Gyorfi are în prezent tot ceea ce-și dorește, mai precis o familie frumoassă, trei apartamente, ceva bani în cont și foarte multe concerte. Artista a împlinit astăzi 54 de ani, un nou prilej de a-și aminti despre aniversarea care a marcat-o și pe care nu o va uita niciodată.

Mai precis, artista ne-a mărturisit că la împlinirea vârstei de 24 de ani, mama sa i-a făcut cadou prima ei mașină și o haină de blană și că până atunci fuseseră foarte sărace.

„Ziua de naștere care m-a marcat, a fost atunci când am făcut 24 de ani, iar mama mi-a făcut cadou o mașină și o haină de blană. Chiar dacă nu era o mașină nouă, ci o Dacie mai veche, la mâna a doua, pe mine m-a marcat în primul rând gestul ei.

Eram în turneu în țară, iar mama mă tot întreba ce vreau. M-a impresionat. Nu mă așteptam, până atunci eram foarte sărace, iar viața s-a sucit și ni s-a schimbat.

Am schimbat foarte multe mașini de-a lungul timpului, dar aceea a fost una specială”, a declarat Daniela Gyorfi în exclusivitate pentru playtech.ro.

„E ceva nou, e altceva”

Mama artistei s-a stins din viață în urmă cu opt ani, după o suferință lungă, dat fiind faptul că rămăsese paralizată după ce a căzut de pe o scară.

Cele două, mamă și fiică, foarte sărace în trecut, au muncit din greu pentru a nu mai avea „grija zilei de mâine”, iar după ce femeia care i-a dat viață artistei a murit, aceasta a rămas cu o moștenire de cinci case.

În prezent, Daniela mai are doar două apartamente unite din ce i-a lăsat mama sa, la parterul unui bloc mai vechi, cele cu o semnificație aparte, pentru că acolo și-a petrecut ani buni din viață.

Artista a reușit însă la începutul acestui an să-și cumpere o locuință de lux, cu curte, la Corbeanca, de care este foarte mândră.

„Ne-am mutat de câteva luni, e ceva nou, e altceva. Stăm undeva prin Corbeanca, tot într-un apartament, dar unde avem și curtea noastră. Pe celălalt l-am închiriat”, a spus artista.

Motivul pentru care nu-și poate sărbători ziua de naștere

Altfel, Daniela Gyorfi ne-a mărturisit că nici astăzi și nici în week-end, nu-și va putea aniversa ziua sa de naștere.

„Nu-mi pot serba ziua cu vreo petrecere, iar cadoul mi-l voi face poate abia în iarnă, în ianuarie, și anume o săptămână cu George și cu Maria la SPA. Astăzi am numai filmări, iar în fiecare zi din week-end mai multe concerte”, a adăugat aceasta.