Daniela Crudu a luat decizia care i-a uimit pe toți. Anunțul total neașteptat făcut acum

Daniela Crudu a luat decizia care i-a uimit pe toți. Anunțul total neașteptat făcut acum
Ce decizie radicală a luat Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubitul croat

Daniela Crudu a făcut un anunţ total neaşteptat. Decizia a fost luată de fosta asistentă a lui Dan Capatos după ce a ajuns la spital. Aceasta a fost agresată fizic, în repetate rânduri, de către iubitul croat.

Daniela Crudu a luat o hotărâre uimitoare

După ce a fost agresată fizic de fostul iubit croat, Daniela Crudu a luat o decizie uimitoare: nu o să se căsătorească niciodată. Bruneta a ajuns la Spitalul Universitar din Capitală, la începutul anului, cu răni grave la nivelul feţei. Seco Dubravko a dat-o de mai multe ori cu capul de bordul maşinii în care se aflau în momentul incidentului. Conform dezvăluirilor făcute de fosta asistentă de la “Un Show Păcătos”, a reuşit să iasă din autoturism şi să fugă într-o benzinărie unde a cerut ajutor medical. Aceasta a suferit un traumatism cranian şi a fost operată de urgenţă.

Aşa cum era de aşteptat, cei doi s-au despărţit, însă bruneta a trecut prin clipe grele, mai ales că aveau planuri serioase pentru viitor. Mai exact, cei doi se gândeau să se căsătorească şi să îşi întemeieze o familie.

“Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație de un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau. Vreau să-mi trăiesc viața”, a spus vedeta.

Mereu veselă, energică şi plină de viaţă, Daniela Crudu a dezvăluit la “Xtra Night Show” că motivul pentru care nu a depus plângere împotriva croatului a fost faptul că nu i-a stat mintea la asta după trauma prin care a trecut.

„Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”, a declarat Daniela Crudu, la Antena 1.

Ce decizie radicală a luat Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubitul croat
Ce decizie radicală a luat Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubitul croat

Cum face Cruduţa bani în pandemie

Cum evenimentele s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus iar filmările pentru emisiuni au fost şi el suspendate în mare parte, toată lumea se întreabă din ce mai face Daniela Crudu bani. Se pare că este susţinută financiar de mama ei, care lucrează de ani de zile în străinătate, în Italia. Femeia i-ar fi plătit chiar şi ratele la bancă şi i-ar fi dat şi bani de buzunar.

Mai mult, bruneta are un nou iubit bogat care o finanţează săptămânal cu aproape 1.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI