Daniel Pavel, despre salariul de la Survivor România de la PRO TV: „Super-satisfăcător”

Daniel Pavel, despre salariul de la Survivor România de la PRO TV: „Super-satisfăcător”
Daniel Pavel, satisfăcut de salariul de la Survivor România

Daniel Pavel este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România, ținând cont de faptul că se bucură de numeroși fani care îl urmăresc la Survivor România. Acesta s-a decis să ofere detalii despre salariul pe care îl primește pentru emisiunea extrem de dură.

Ce a spus Daniel Pavel despre salariul de la Survivor România

Daniel Pavel găzduiește Survivor România pentru al doilea an la rând. Acesta i-a cucerit pe telespectatorii care abia așteaptă să urmărească premiera duminică, 16 ianuarie, la Pro TV. El se bucură de succes de când a fost pus la cârma emisiunii în care numeroase vedete își testează limitele.

Românii o să urmărească Survivor România la Pro TV, nu la Kanal D, așa cum s-a întâmplat în primele două sezoane. Daniel Pavel a participat în podcast-ul realizat de Cătălin Măruță, iar partenerul Andrei a vrut să afle mai multe detalii despre salariul pe care îl primește colegul său de breaslă.

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la Pro. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic.”. a explicat Daniel Pavel.

Daniel Pavel, dezvăluiri despre viața amoroasă

De asemenea, Daniel Pavel i-a spus lui Cătălin Măruță și cum se simte după despărțirea de logodnica lui. Acesta a mărturisit că a cerut-o pe fosta parteneră de soție la începutul anului 2020, înainte de a pleca în Republica Dominicană. Totuși, relația lor nu a avut succes.

„I-am oferit inelul Marinei pe 6 februarie 2020, înainte de toată nebunia. Cred că ce s-a întâmplat a fost că a dispărut ideea acelei relaţii, noi eram deja separaţi, iar în vară a venit doar decizia finală. Am hotărât să mergem pe drumuri diferite.

Ceea ce o să spun acum e în premieră: „Slavă Domnului”! Şi o spun cu toată iubirea şi recunoştinţa pe care i-am purtat-o şi pe care i-o port.

Slavă Domnului pentru omul care sunt după această experienţă. M-a întărit şi mi-a arătat că pot să îndur şi nu e vorba despre celălalt, ci despre mine.

E o acceptare. Au fost 7 ani de relaţie, eu am învăţat multe, şi pandemia a jucat un rol important. Am stat mult departe unul de celălalt!”, a zis el în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

Prezentatorul TV a trăit o poveste de dragoste care a durat 7 ani cu Mariana. Cu toate acestea, pandemia de coronavirus și-a spus cuvântul, aceștia confruntându-se cu numeroase probleme în cuplu. Ei s-au hotărât să se despartă cu puțin timp înainte ca Daniel Pavel să se întoarcă din Republica Dominicană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI