Daniel Pavel dă din casă de la Survivor România! Ce îi așteaptă pe concurenți, de fapt

de: Iulia Statie
15 12. 2021

Survivor România se întoarce! Telespectatorii abia așteaptă să urmărească noi concurenți încercând să câștige competiția extrem de dură. Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, s-a decis să facă dezvăluiri despre ce îi așteaptă pe Faimoși și Războinici în Republica Dominicană.

Daniel Pavel, noi informații despre Survivor România

Daniel Pavel o să prezinte competiția în care 12 vedete și 12 persoane din afara luminii reflectoarelor o să se lupte pentru a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare. Prezentatorul se bucură pentru că prezintă noul sezon din Survivor România și abia așteaptă ca telespectatorii să aibă parte de noi surprize.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo.

Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă!”, a spus Daniel Pavel pentru PRO TV Plus.

Ce îi așteaptă pe concurenți la Survivor România

De asemenea, Daniel Pavel a punctat că telespectatorii au așteptări mult mai mari de la emisiune, mai ales pentru că știu deja la ce se așteaptă. Se pare că noul sezon o să fie mult mai intens ca până acum, ținând cont de nevoile pe care le are publicul.

„Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență, chiar și mai mare decât cea care a fost.”, a mai zis acesta.

„Cine se adaptează ajunge în marea finală”

Prezentatorul Survivor România a spus ce trebuie să facă concurenții pentru a ajunge în finală. Daniel Pavel a explicat că Războinicii și Faimoșii trebuie să uite de zona de confort și să se adapteze pentru a depăși orice provocare din competiția foarte dură.

„Trebuie să aibă în primul rând dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lui, decât ființa lui, decât ceea ce era obișnuit ca zonă de confort.

Apoi… motivație, mental puternic, pregătire fizică și asta nu înseamnă neapărat un sport de performanță. Trebuie să ai însă un mental de campion, de învingător. Trebuie să te adaptezi. Cine se adaptează ajunge în marea finală.”, a adăugat prezentatorul.