Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri în sânge, până acum

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri în sânge, până acum
Ce alcoolemie avea Mario Iiorgulescu în momentul în care s-a produs accidentul?

S-a dovedit faptul că Mario Iorgulescu băuse în ziua tragică în care a produs un accident extrem de violent. Fiul Șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a omorât un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care se întorcea acasă de la un deces. Ce alcoolemie avea Iorgulescu în momentul în care s-a produs accidentul?

Mario Iorgulescu, băut la volan! Ce alcoolemie avea în momentul în care s-a produs accidentul?

Mairo Iorgulescu se află încă în spital sub atenta îngrijire a medicilor care nu au reușit încă să-l stabilizeze, astfel că nu pot oferi informații exacte despre evoluția stării lui de sănătate. Potrivit celor două probe care au fost recoltate după accident, acesta avea 0,80 g/l alcool pur în sânge, conform unor surse judiciare, citate de libertatea.ro.

În acest context, în dosarul său penal deschis deja pentru ucidere din culpă se adaugă și acuzația de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Ultima faptă de care este acuzat, cu probe sigure, se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul producerii accidentului?
Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul producerii accidentului?

Victima plătește!

În prezent, Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias, la Terapie Intensivă, în stare de inconștiență. Ddin păcate pentru familia lui, medicii au anunțat recent că starea tânărului s-a agravat. Amintim că fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a produs un accident rutier extrem de violent în urma căruia a luat viața unui alt tânăr de aceeași vârstă cu a lui. Mario a pierdut controlul noii sale mașini, care încă purta numerele roșii, și a pătruns pe contrasens. Impactul puternic a făcut ca automobilul în care a intrat să se spulbere pur și simplu, aruncând șoferul nevinovat afară din vehicul. Acesta a murit pe loc, timp în care Mario a fost transportat de urgență la spital.

„Noaptea trecută, în jurul orei 2:30, Mario Iorgulescu mi-a omorât nepotul de 24 de ani, intrând pe contrasens pe șoseaua Chitilei, cu 240 de kilometri la oră! Cred că deja se încearcă mușamalizarea cazului. Gino deja a ridicat mașina odraslei de la locul faptei, apoi la Elias, la spital, a stat numai cu telefonul la ureche”
Vali Gutu, unchiul victimei