Dani Oțil și-a certat logodnica, în direct la TV. Ce l-a deranjat pe prezentatorul de la Neatza

Dani Oțil și-a certat iubita în direct la emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan. Însărcinată în cinci luni, Gabriela Prisăcariu a fost invitată la Neatza.

Dani Oțil, comentarii acide la ținuta iubitei sale gravide

Iubita lui Dani Oțil a defilat în platoul Neatza cu Răzan și Dani, la rubrica Stil de Succes. Felul în care s-a îmbrăcat viitoarea mămică l-a făcut pe iubitul ei să o ia razna.

În stilul plin de umor caracteristic, Dani Oțil nu s-a putut abține să nu comenteze vestimentația purtată de Gabriela, care era foarte transparentă.

El a spus că îi este rușine de faptul că părinții lui o văd așa la televizor, chiar dacă asta îi este meseria.

„Gabriela, ține și perna asta și arată-i-o mamei. Arată că se uită mama. Se uită părinții, eu înțeleg că ești manechin, și ce? Mi-e rușine de-mi crapă obrazul, dar asta este. Mamă dragă, eu ți-am zis s-o iau de la bibliotecă, nu, model, asta este. Să mor eu dacă nu mă îmbrac în tifon din ăsta de storcea bunica brânzetul în el și alerg așa până la Victoriei. Dacă ție nu-ți este rușine, nici mie nu îmi este rușine, o să vedeți.”, a spus Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu nu l-a luat în serios, fiind obișnuită cu glumele și comentariile prezentatorului  și a continuat să își etaleze ținuta.

Gabriela Prisăcariu urmează să nască în luna august

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor avea un copil. Vedeta este gravidă în cinci luni și urmează să nască în luna august.

Cei doi s-au bucurat enorm când au aflat că vor deveni părinți, spunând că și-au dorit de mult ca acest lucru să se întâmple.

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat modelul, în urmă cu o lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI