Dani Oțil se teme pentru viața soției sale. Matinalul a povestit în direct ce pericol o paște: ”E o gravidă în mașină”

de: Bișinicu Andreea
22 07. 2021

Accidentul de pe autostradă în care au fost implicate cele patru tiruri i-a afectat pe foarte mulți români, iar câteva persoane publice au făcut un apel către populație. Ce le-a zis Dani Oțil românilor care circulă cu viteză pe drumurile naționale din România.

Dani Oțil se teme pentru viața soției sale

E optimist, sarcastic, inteligent și mereu cu zâmbetul pe buze. Dani Oțil și-a obișnuit fanii de la Neatza cu dulcele-i stil caracteristic de a spune lucrurilor pe nume.

Cu toții știm că simpaticul matinal este un mare iubitor al curselor de mașini și motociclete, fiind unul dintre cei mai complecși sportivi de la noi din țară. Din acest considerent, prietenul lui Răzvan Simion a vorbit despre cele două mari accidente care s-au produs în ultimele 2 zile pe drumurile naționale.

„Evenimentul major, cel de mers pe contrasens, de pe banda de urgență. Oameni buni, ăla nu e un trotuar! Acolo se întâmplă cele mai mari nenorociri.

Este vorba despre accidentul care s-a produs pe A4, în apropiere de Agigea, cel în care au fost implicate 4 tiruri și cel de pe Autostrada Soarelui, în care mai multe mașini au fost surprinse gonind pe contrasens.

Mai mult de atât, Dani Oțil a pus accent pe felul în care persoanele responsabile trebuie pedepsite cu toate normele legii, suspendarea permisului de conducere pentru 30 sau 60 de zile nefiind o soluție destul de dură.

Fiind o persoană echilibrată și extrem de precaută, Dani Oțil pune preț pe siguranța la volan, în special acum când frumoasa lui soție mai are o lună de zile și naște primul lor copil. Matinalul a mărturisit că se teme pentru viața Danielei, văzând asemenea incidente care se petrec din cauza unor șoferi inconștienți.

S-a întâmplat o situație tristă în care sunt implicate patru tiruri, pornite dintr-o vendetă. Nu vreau să împart drumul, mai ales că am o gravidă în mașină, cu astfel de personaje.

Cred că a le lua carnetul pentru o lună sau două e prea puțin.”, a declarat Dani Oțil, profund afectat de incidentele care s-au creat în ultimele două zile pe autostrăzile din România.

Chef Adi Hădean, despre accidentul de pe Autostrada Soarelui

Se pare că românii sunt lipsiți de frică și responsabilitate pe autostrăzile din România, dovada fiind numărul mare de accidente în care sunt implicate automobilele pe care le conduc.

Chef Adi Hădean a postat un mesaj kilometric, pe pagina lui oficială de Facebook, în care a spus că ar trebui introdusă o probă care să vizeze conducerea defensivă în trafic, pentru ca viitorii șoferi să obțină permisul de conducere.

„Autostrăzile din România sunt caramboluri şi tragedii pe cale să se petreacă, în permanenţă. În câte o zi, cineva trage paiul scurt. Din martie 2020 am parcurs A2 de cel puţin 30 de ori pe sens, la ore diferite şi în perioade diferite ale anului.

La fiecare drum am reuşit (mulţam la Dumnezo, cum ar zice bunicu’) să evit 3-4 accidente, în principiu pentru că sunt foarte atent (posibil să fi şi avut noroc chior în câteva rânduri). E multă, multă prostie pe şosele, indiferenţă soră cu moartea, frustrări ce explodează la peste 100km/h.

Dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice se obţine mult prea uşor, iar carambolul de azi de pe A2, la fel ca mai toate accidentele de circulaţie din ultimii 30 de ani, dau o măsură bună a corupţiei din sistemul în care se formează conducătorii auto.

Conducerea defensivă ar trebui să fie criteriu obligatoriu la examenul pentru permisul auto, alături de o expertiză medicală (da, inclusiv la căpuţ) serioasă”, a scris chef Adi Hădean pe rețelele sociale.