Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu a publicat o poză cu mama ei

Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu a publicat o poză cu mama ei
Cum arată soacra lui Dani Oțil.

Cum arată mama Gabrielei Prisăcariu, soacra lui Dani Oțil. Soția matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat o imagine pe Instastory cu cea care i-a dat viață.

Cum arată soacra lui Dani Oțil

Mama Gabrielei Prisăcariu este o doamnă superbă, pesemne că soția lui Dani Oțil a moștenit gene bune. Se pare că de la ea a moștenit Gabriela Prisăcariu frumusețea, iar asemănarea dintre ele este una izbitoare.

Gabriela Prisăcariu a publicat o imagine cu ea și mama ei, în care i-a urat La mulți ani și a spus că acum și ea știe ce înseamnă să fii mamă. Amintim că Dani Oțil și soția sa au devenit de curând părinți, iar recent au dezvăluit și numele copilului lor, și anume, Luca Tiago.

”Dani: Mi se pare o prostie să dai de baut pentru că ți se naște băiatul. E o chletuială în plus. Nu cheltui destul cu copilul până la 20 de ani, plus nopți nedormite…

Razvan: I-ai pus nume de fotbalist? (n.red. Tiago)

Dani: Pai toate numele sunt și de fotbaliști.

Razvan: M-am gândit ca o să îi pui numele Alex, după numele ginecologului.

Dani: Asta mai îmi trebuia.”, a fost dialogul dintre Răzvan și Dani pe seama numelui ales de Dani Oțil și soția lui, pentru primul lor copil.

Scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul său

De când au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente. De asemenea, fericitul tată i-a adresat noului-născut o scrisoare emoționantă.

”Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.

As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pentru ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii). (…).”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI