Dani Oțil revine cu o declarație uluitoare despre Denise Rifai și emisiunea ei. Motivul hilar pentru care nu apare la „40 de întrebări, de fapt”

Dani Oțil revine cu o declarație uluitoare despre Denise Rifai și emisiunea ei. Motivul hilar pentru care nu apare la „40 de întrebări, de fapt”
Dani Otil, despre Denise Rifai

După ce Dani Oțil și aluzia făcută în direct despre emisiunea lui Denise Rifai, unde, recent a participat Connect-R, care a dezvăluit că a consumat droguri, a devenit rapid un subiect de presă, matinalul a revenit cu o declarație în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. De altfel, acesta ar fi avut parte de un val de critici din partea multor internauți, motiv pentru care a ținut să își spună punctul de vedere.

Dani Oțil revine cu o declarație uluitoare despre Denise Rifai și emisiunea ei

Dani Oțil a afirmat în ediția de azi a emisiunii că le-a scris tuturor celor l-au criticat în mediul online, pentru a explica exact contextul în care a făcut referire la emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Matinalul a mai dezvăluit că însăși prezentatoarea de la Kanal D, Denise Rifai, l-a întrebat de ce nu participă în emisiunea ei.

„Le-am scris tuturor și i-am întrebat dacă sunt supărați pe mine. (…) Le-am explicat contextul. Niciunul dintre aceștia nu văzuse emisiunea. M-a întrebat Denise Rifai de ce nu merg la ea (n.red. în emisiune). I-am zis că o să iasă lumea în stradă și nu mă lasă Guvernul”, a spus azi Dani Oțil.

Amintim declarația făcută de Dani Oțil recent, în ce privește emisiunea lui Denise Rifai. În cea mai nouă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea l-a avut ca invitat pe Connect-R, care a dezvăluit că s-a confruntat cu problema consumului de droguri, în trecut.

Connect-R a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre problema drogurilor

Dani Oțil a explicat cum se poate ajunge la problema drogurilor și apoi în emisiunea lui Denise Rifai, cu aluzie la situația lui Connect-R. Într-o discuție cu una dintre invitatele sale, Dani Oțil a declarat:

„M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”, a spus Dani Oțil.

Connect-R a fost invitatul lui Denise Rifai, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acesta a povestit despre consumul de cocaină, recunscând faptul că se droga în fiecare zi, împreună cu mai mulți prieteni.

„M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă”, a spus artistul.

Se pare că dezvăluirile neașteptate ale artistului nu au trecut neobservate în spațiul public.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI